Pa eto sta ti fali ustajat u 08:01![]()
![]()
Sad kad sam više manje riješio bateriju, imam novi problem. U zadnjih par dana u 08:01 ujutro javlja mi se alarm, mada u World Clocku i Alarmu u to vrijeme nemam namješten nikakav alarm. Prije par dana sam bio instalirao par programa, ali sam neke od njih skinuo. Ne sjećam se da li je neki od njih bio kakav s naprednijim alarm opcijama (mada sumnjam), pa me zanima u slučaju da je je bio u pitanju takav program u kojem sam (probe radi) namjestio alarm i deinstalirao program, sam alarm ostao u uređaju. Imam SeleQ pa ako mogu pomoću njega kako saznati je li to u pitanju i kako bih ga mogao deaktivirati. Nije mi baš ultra-zabavno kad mi se svaki dan u 08:01 uključi alarm.
Zahvaljujem unaprijed.![]()
Zadnji uredio 3aTmr : 06-05-2004 u 09:44
Pa eto sta ti fali ustajat u 08:01![]()
![]()
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
pogledaj da nemas neki kontakt u kalendaru namjesten da zvoni dnevno u taj sat...
Znaci kalendar, ne alarm. mozda je to
maraschino - PTICICA
da može biti bilo što povezano iz organizera,a sigurno ti je namještena opcija daily,pa jer imaš ikonu zvona na vrhu displeya kad je mob u stand by-u?
Fala, ali alarma više nema. Vjerojatno sam imao postavljen obični alarm, za kojeg sam potpuno zaboravio da sam postavio. A možda je pao nekom od škvadre u ruke na poslu pa se malo našalio. Ipak, je najpopularniji u okolici.![]()
je baš to privlači poglede gdje got dođeš![]()
Bookmarks