Ma kakav soft od iPhonea? Kak bi tak nešto mogao napraviti kad taj soft nema veze sa ni jednim drugim mobom. To je on stavio temu gore, pa te voza.
Evo, moj frend je na svoju motorolu stavil soft od iPhonea, pa me zanima ako bi ti moglo i na moj sony ericsson
valjda nisam opet fulal podforum![]()
ZubøCяew
Ma kakav soft od iPhonea? Kak bi tak nešto mogao napraviti kad taj soft nema veze sa ni jednim drugim mobom. To je on stavio temu gore, pa te voza.
Haha, ja sam na moj k800i ubacio symbian 9.1:d
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
joj...
frend te malo voza, stavio je vjerovatno SKIN, a to možeš i ti na SE sa temama
haha kako si to mogao popusiti hehe.Napravi skin od PSP na SE pa reci da imas PSP na SE
a vi ste se svi rodili pametni jel ....
![]()
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
ja imam linux na k750.![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
Imam Vistu na N70![]()
ajd ne zajebavajte ču jto ti je skin il tema tko će ga znam uglavnom ne puši takve fore a ostatak nek ohladi čovječ će izgubit volju za forumom
Vazno da su ovdje svi raspolozeni za sprdanje drugih,a neki kad su ovdje dosli bili su gluplji od ovog pitanja.....
mirto na mobu je tema. ja imam iphone par verzija, symbian, vistu.... itd. dat cu ti ja temu od viste pa mu reci da si ti stavio vistu na SE
![]()
iPhone 5s 16 GB
u mene Windows XP i Service Pack 3............... na K750i
256MB RAM i 64 MB graficka
lol
###1410989180026
pa da ja ugradio intel core duo quad processor na mob i pici ko lud,stavio mu dvi gige rama (ima jos 4 utora za ram ako zatreba novu nadogradnju) LooooooL![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Sad ste već dosadni.![]()
pa kad ste svi poceli moram i ja
evo zbavio graficku za mobn s directx10 podrskom![]()
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Koju kaj 8800 gtx? :hm :Kaj to se može?!
I ja bi si to ugradio... ima di koji tutorial ili neš?
OK, zakljucili smo da ono nije iPhone soft nego skin.
IMHO ova tema vise nema smisla.
![]()
Bookmarks