= Citat = Izvorno postao LORRY Pregledaj post
hehe 1000 puta 1 prica.Ljudiiii trebate pkmoc pitajte ovdje ljudi uvjeeeek odgovore i to kvalitetno .Jos nemate ni logo ni dobar skin ni ljudi ni tema ma nista.Ok odnecega treba pocete ali ajde prvo imajte barem 50 ljudi i 4 puta toliko tema.Pa se onda javite.
Jedini sajt koji ja znam a da nije jedno te isto je projekt SiemensCX70(a u kojem sam i ja.hehe.).Vidim prototip stranice i stranica je odlicna.Svi ce da uzivaju.A i fala Bogu nije glupi forum nego torrent+warez+fun site(tj. stranica iznenadjenja koju cete vidjeti kada se zavrsi ).

Stay cool.
zašto ti misliš da ste ti i CX75 nešta bolji od Master C-a???

jednostavno ne shvaćam, obojica radite istu glupost...

A bar bi CXu treblo ući u glavu, da ako on ikada bude otvorio neki site sa ilegalom, gdje će ga hostat? Ako kupi naš hosting, h provaider će moći podnjeti sudsku tužbu protiv njega...

pa warezhr. org koji je naš najpopularniji ima nonstop problema što ih tuže sa svih strana, a ne hostaju ništa kod sebe... moraju mnooogo zaštita stavit da trackeri to ne bi otkrili i naći povoljne servere...

Ako već otvarate forum, nemojte otvarat nešta tematski vezano za računala ili mobitele, elektroniku.... zato što takvi forumi već postoje, i one ljude koje elektronika zanima će otić na kvalitetnije forume...

Više šanse imate da otvorite forum o kulinarstvu...