razlog zasto se forsira ova rezolucuja je iskljucivo u cijeni,jer su zasloni 320x240 siroko rasireni i u proizvodnji jeftini,sto smanjuje proizvodne troskove.
hvala moby, upravo si dao jos jedan razlog zbog ceg bi se ta reza trebala korisiti.
@ sonyck a kako bi ti nazavo rezoluciju 352 x 416 nego divlja? ne u losem smislu, nego u smislu da se negdje nije koristila, niti cek izvedenica od onih sto se korste na monitorima.
hvala moby, upravo si dao jos jedan razlog zbog ceg bi se ta reza trebala korisiti.
@ sonyck a kako bi ti nazavo rezoluciju 352 x 416 nego divlja? ne u losem smislu, nego u smislu da se negdje nije koristila, niti cek izvedenica od onih sto se korste na monitorima.
Što sam ti ja dao razlog, za što? Bokte, pa ekran je skoro pa 3 inča dijagonala i QVGA rezolucija. Ako misliš da je to OK, u redu. Ja se ne slažem.
A, ova "divlja" reza mi je baš OK. Osjeća se zasićenost boja i, na kraju ekran je predivan!
Covjece druga je stvar rezolucija 240*320 na ekranu od k750 ili na k800 vec na ekranu od n73 se osjeca da je rezolucija pre mala a da ne govorim o ekranu od n95 koji je puuno veci od onog na n73 stoga nemoj se prepirat jer nisi u pravu...
Bookmarks