interesantno...vrlo interesanto
[blood, gore, violence fan]
http://www.youtube.com/watch?v=OygxkgewEhU
nakon toliko cekanja konačno je izasao demo te vrlo isčekivane igre ako je neko skinuo nek posta mali rewiew,meni ce se skinuti do valjda sutra
i da ne zaboravim,minimum system req. za bioshock je 768mb rama,nvidia 6600,i 2.0 ghz procesor,bas sam na granici![]()
info o igri(neda mi se sada pisati informacije jerr pusim cigaru pa tipkam jednom rukom
www.2kgames.com/bioshock
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
interesantno...vrlo interesanto
[blood, gore, violence fan]
http://www.youtube.com/watch?v=OygxkgewEhU
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
gledo sam trailer sa e3, igrica mi se cini savrsena, ali ne vjerujem da bi je mogo normalno igrati, na systemrequirementslab.com nisam "proso", "pao" sam na cpu speed, system ram, video card, uglavnom- malo ispod minimuma (fali mi pola centimetra da predjem minimum)
usput minimum je:
CPU- Pentium 4/Athlon XP
CPU speed- 2.4 GHz
System RAM- 1GB
OS- XP/Vista
Video card- Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550)
i 8GB praznog prostora
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Probao demo, odlična igra, izvrsna grafika (iako mi krv izgleda ko pekmez), dobar zvuk, klaustofobican, sjajan. Odlicna igra pogotovo ako imate pravi hardware.
Skinuo ali nikako da instaliram((
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Igra mi se čini OK,ali je prezahtjevna...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
vuki nemoj ju obrisat nego kada ti izbaci tu jednu i jedinu poruku please insert original cd instead of backup,premjesti instalcijski folder manualno u neki drugi direktoij,kad to napravis javi mi se da ti dam link za crack koji funkcionira,ili malo pobrowsaj po pirate bayu
Zadnji uredio VuKi : 01-09-2007 u 08:46
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Evo, malo sam bauljo po Rapturu pa da iznesem dojmove. U3 engine rastura, neviđena detaljnost. Na početku sam mislil je to rendani intro (pad aviona u vodu), no, fucking shit, its the engine. Efekti su bolesni, voda je vodena, vatra je vatrena, krv je...zakon
.
Iako sam mislil da je to neka futuristička igra, radnja se odvija 1960 u eksperimentalnom gradu pod morem u kojem su svi popizdili od plazmoida (genetske modifikacije koje su, očito, izmakle kontroli). Sviđa mi se retro stil. Gameplay je bolestan, ima hrpu cimalica, klaustrofobije itd. Način igre je sličan Clive Barker's Undying-u, Osim oružja, možete si modificirati gene pomoču plazmoida te dobivate nadnaravne sposobnosti (telekineza. gromovi, vatra, led i ostale boleštine) kojima fizički možete utjecati na hrpu stvari u igri (rastopiti led itd).
Sve u svemu, jedan od jačih naslova ove godine.![]()
Mountaj na Daemon tools (alcohol 120% isključi jer ne podržava zaštitu, zbog čega prekida na samom kraju instalacije). Tokom instalacije budi spojen na net, jer inzistira na vađenju patcha. Na kraju ubaci crack i pokreni .reg fajl.
Cuo sam da je igra predobra onaj pravi "horor". Ali je dosta zahtjevna pogotovo mislim radi graficke.. cuo sam cak da podrzaje i directx 10.. a mislim da su to onda pravi efekti..i meni se grafa ne cini losom.. ipak sve zavisi do konfiguracije i postavljanju detalja.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
Igra ima genijalnu grafiku - najbolje što sam vidio. Ljepša je i od Obliviona.
Jako dobro je optimizirana tako da radi i na prosječnim grafičkim karticama (GeForce 7600GT & ATI X1650XT) na punim detaljima. Čak će i oni sa slabijim grafama igrati bez da isključe sve opcije koje igru čine grafički prekrasnom.
Ne treba ni DirectX 10, to je ionako za sada promašena stvar...
ja sve igram sa nvidiom 6600 na max smo rez. stavim na 800x600
Evo ljudi trebala bi mi pomoć oko igrice.Zapeo sam na jednom levelu gdje mi traži kod za lift.Vrtim se već dva dana a ne mogu naći ,vezano je za neke novinare nadam se da je neko sada isto igra,hvala.
paparazzijev dnevnik
a gdje se to nalazi
pa imaš dnevnik, svaki put kad pokupiš snimku s nekog trupla, sprema ti u dnevnik (upali mapu, imaš dolje gumbe). Paparazzi je na galeriji, ima fotoaparat na stalku.
sory na glupom pitanju ali skonto sam kasnije i sam i evo upravo sam je završio
Evo možda malo kasnim s odogvorom na igru, ali nisam si ju dosada skinuo pa ću sada nešto napisati o njoj. jučer sam si instalirao igru i prvo štosam pomislio je kako će takva igra pogonjena unreal engineom 3 uopće raditi na mom računalu. naime imam ovakvo računalo koje uopće nije slabo:
Amd athlon 3200+
Ati radeon x1600xt 256 MB
512 Mb Rama
kad sam ušao u igru, izbornik me nije baš nešto oduševio, mogli su se malo više potruditi ali to je najmanje bitno. počeo sam igrati igru i kako je igra prolazila, ja sam se sve više divio njoj. ono u početku kad vas ona mala podmornica vodi do vrata rapturea i sve to što možete vidjeti iz nje je fdascinantno. još kad se krene zapravo sa igrom, i kad vidite svu tu grafiku, shadere, odsjaje, vodu, vatru, efekte kod ispaljivanja plazmida i dimljenj oružja nakon pucanja vidite kako je igra preodlična. nisam puno igrao jer mi se baš nije dalo, ali danas ću vjerovtno igrati. Igraje jednostavno zaslužila sve nagrade koje je dobila i koje će dobiti.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
I TO SI SVE VIDIO SA 512MB RAMA CUDO.....za igru treba najmanje 768mb rama za xp i giga za vistu kolki ti je bio framerate 1 fps?
Bookmarks