Iz svog starog SiemensaCX70 izvukao sam sve a sada me interesuje kaj mogu sa k320i dali mogu ubaciti soft nekog drugog modela ili nesto tak.Ko zna kaj interesantno neka javi.
A ja cu do tada pokusati nesto nacipa javim ovdje.
![]()
Iz svog starog SiemensaCX70 izvukao sam sve a sada me interesuje kaj mogu sa k320i dali mogu ubaciti soft nekog drugog modela ili nesto tak.Ko zna kaj interesantno neka javi.
A ja cu do tada pokusati nesto nacipa javim ovdje.
![]()
Zaboravi na bilo kakav modding K320, to je posebna verzija SE mobitela i bilo kakav pokušaj moddinga (za sada = 21.08.2007) rezultirat će krepanim mobitelom kojeg nećeš moći oživiti![]()
Poseban je zato što K320 spada u db2012 telefone pa je za sada puno toga ograničeno - mislim na modanje, otključavanje itd.
Ako ti je do moddanja nabavi si K550 npr. ! To se zove mob, a i masa ljudi ga ima i već modda, a to je najbitnije kod odabira moba za moddanje - da ga mnogi žele moddat.
K320 vjerojatno osim tebe ne želi nitko drugi moddat, pa priznaj mob i nije neka zvjerka, to je low end mob
ali kako ga unlockei otkljucavaju
koji cid ima taj mob?
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
CID50, nažalost.
imam jedan problem s k320i. odjednom mi se više nije htio upaliti pa sam flashao novi firmware. sad kad mi se pokaže početna slika sony ericsson (prva slika bijela pozadina) mobitel se počne gasiti i paliti i tako stalno (samo ekran) i nemogu ga nikako dokaraja upaliti. kako ću riješit ovaj problem
@fiki_gulan,
OBAVEZNO procitati pravila foruma, pogotovo ona o naslovima tema.
Takodjer, ne otvaraj novu temu ako slicna vec postoji.
Ovo tvoje se nekad zna desiti kad MAIN ne odgovara FS-u.
probao sam preko sony ericsson alata za upgrade ali isto. dal mi možete reći gdje mogu nać fs i main koji odgovaraju
U temi za zahtjeve, nedavno postano.
zanima me dal mogu na k320i cid 49 staviti firmware od w200i koji je cid 52 ili moram baš naći cid 49 firmware za w200i, a ako moram staviti cid 49 možete li mi reći gdje ga mogu skinit
Može i CID52 firmware.
k320 cid50 unlock???
imam se k320 na cid 50...pa me zanima dali ga mogu tako otlkjucat ili ga mogu stavit nekako na cid52 pa ga flashat u w200 i onda otkljucat??
ne trebaš dizati na cid 52
skini ovo
http://rapidshare.com/files/20047868...012__RED50.rar
i ovo
http://rapidshare.com/files/19988361...her_anycid.rar
Mi6 Black
Zadnji uredio draz18 : 23-02-2009 u 16:50
Probaj podesiti skriptu. Možda je u tome problem.
kolko sam sad vidio ja imam samo skriptu za db2012 cid50....a meni xs++ i setool2 lite kaze da je moj mob db2010 cid 50...jel znas di bi mogao skinut tu skriptu??? ja je nemogu nigdje nac...googlam vec 3 sata...
edit: jesam...xs ga prepozna ali s farom nikako ne mogu uc u njega...
probaj ovu scriptu
http://www.esnips.com/doc/05e2acbd-f...20251f21f/w810
Mi6 Black
Gle, CID onda moežš podignuti jedino s servisnim alatom. Pacthanje bi trebalo raditi AnyCID metodom, ali postoji šansa da ima nekih bugova.
Dakle dobio sam SE K320i od tetke iz Austrije nov naravno. On je otključan samo na Orange ja mislim, a te kartice nemam tako da nemogu upalit mobitel i pokrenut executor da bi otključao mob jer nemam te kartice. Da li postoji ikoji drugi način patchanja DB2012 CID 50???
refuse/resist
Mislim da nema. Uostalom, unlock zna biti dosta jeftin, pogotovo za DB2012 mobitele.
Bookmarks