jeftin??? pa taj mobitel vrijedi 200kn, a unlock kod servisera je oko 200kn kolko znam, tak da se to nikak ne isplati uopće. Kak da provjerim na koju je mrežu otključan?
jeftin??? pa taj mobitel vrijedi 200kn, a unlock kod servisera je oko 200kn kolko znam, tak da se to nikak ne isplati uopće. Kak da provjerim na koju je mrežu otključan?
refuse/resist
Pa može se unlockat mobitel i za 50-80 kn, ovisi o servisu. A mrežu na koju je zaključan ne možeš provjeriti (AFAIK), jedino s <- * * <- (<- je joystick lijevo, a * je *) možeš provjeriti da li je otključan ili nije.
Da, nisam tolki noob znam za taj meni, pišemi samo da je zaključan network i tražime NCK koji mogu samo platit da bih dobio, da li to znači da za mene nema free unlock metode?
refuse/resist
Hmm nisam siguran ali mislim da bi ti radio neaktivni sim... pa potrazi malo prepaid karticu koja nije nadoplacivana dosta vremena
postoji vec tema o K320. ubuduce potrazi malo
iPhone 5s 16 GB
Takodjer, procitaj pravila foruma, pogotovo o naslovima tema.
Osim toga, da si malo potrazio, vidio bi da NE POSTOJI free nacin za patchati DB2010/DB2012 CID50. Napisano barem 10-tak puta vec. Pomiri se s tim.
Ovako, zbog problema s alarmom predloženo mi je da pokušam staviti novi firmware, međutim, imam problema sa seusom (najnoviji seus koji sam danas skinuo sa SE support stranice). Svi driveri su instalirani i mobitel funkcionira kada se usb-om spaja u phone ili file tranfer modu, medjutim, kada se mobitel ugasi, te se uz držanje tipke "c" spoji kablom, u taskbaru se pojavljuje "found new hardware" ikona, bez onog balončića ili ikakve obavijesti, a kompjuter u roku 5 sekundi zaglavi. Nije da se skroz smrzne, jer strelica miša se i dalje kreće, no komp ne reagira i nužan je reset. Ovo se događa i unutar seus procesa, ali i izvan njega, dakle ako pokusam obaviti proceduru u windowsima (drzim c i spajam kabel). U device manageru nema nepravilnosti. Zanima me u čemu bi mogao biti problem i što mogu probati?
dakle evo i ja se sasvim slucajno susreo sa istim problemom..
na prednjoj strani kucista imam 2 usba sa kojima mob funkcionira savrseno, ali sa ona 2,na straznjoj strani nema sanse..
dogadja se ista stvar, komp se smrzne i to je to..
jedino rjesenje je probati drugi usb port.. jer drugo rjesenje ja nisam nasao..
Hm, meni se cini da je kako god okrenes problem u tvojim windowsima, tako da nemam pojma.![]()
Znam da je u Windowsima, ali inače nemam nikakvih problema, tako da je moguće da samo treba zamijeniti neki driver ili nešto slično, samo što ja ne znam što točno. :/
Hm jedine drivere koje mozes probat zamijeniti su K320 signed drivers,pa googlaj..
I probaj ukopcat mob,dok je upaljen!trebao bi te onda pitat od kud da instalira drivere..pa mu ponudi te skinute.
Ako se i onda smrzne(prije nego te pita od kud da ih instalira) onda je problem bas u windowsima!
Javi jel pomoglo..
EDIT
@ ravilov, da sad sam i ja skuzio..j***ga, odgovarao sam preko moba,pa sam to smetnuo sa uma..
al nista ga ne kosta ponovno instalirati te drivere, kao i usbflash drivere..
Zadnji uredio Madfish : 09-11-2009 u 20:40
@kara,
Zar nije napomenuo da je sve u redu kad ide na Phone ili File transfer, a da je problem u Flash nacinu rada?
Dakle, ova ideja nece nista pomoci...
@pjer177,
Probaj rucno instalirati USB flash driver (link imas u superthreadu).
Probao, opet isto. Da makar dobijem nekakvu obavijest ili mogu kliknuti na "found new hardware" ikonu, pa da znam što mi radi probleme, al ne mogu. A ništa, ne gine mi budilica, a uskoro uzimam novi mob pa će ovaj na servis. Hvala svima na pomoći
Bookmarks