vjerovali ili ne, baka je bila samo jedna, a mi smo pričali s klincima, mladim dečkima i curama, studentima... you name it (ponavljam, sve imamo dokumentirano audio zapisom i fotografijama), i ljudi POJMA NEMAJU! U stvari se radi o najnormalnijim ljudima koje boli racku za mobitele, bitno da je lijep i da može zvat, a oko ostalog se ljudi ne zanemaruju... Nisu svi freakovi ko mi, ljudi imaju i život, idu u prirodu, vole se, studiraju, tulumare i slično te im ne pada na pamet gubit vrijeme na učenje novih tehnologija iz mobilne industrije... ima i drugih hobija, znate. Ako ne vjerujete, pitajte i sami random mlade ljude na ulici što je to npr. GPRS i što znači kratica.
Uostalom, ljudi ne znaju ni osnovnije stvari iz opće kulture ili jednostavno života ili logike. Pogledajte samo malo ove naše kvizove i vidjet ćete što sve ljudi ne znaju (npr koliko je 20 puta 20 podjeljeno s 20? Da, ima i takvih koji to ne znaju, a završili su školu), a kako onda očekivati da znaju što je EMS ili Bluetooth.

Problem je kaj svi mi na forumu mislimo da svi sve znaju, jer se krećemo u takvom društvu, ali to je kao da se ja sa svojim društvom s faksa (medicina, za one koji ne znaju) čudom čudim kako je uopće moguće da netko ne zna što je to policitemija rubra vera. Smiješno, kaj ima takvih koji to ne znaju?