@Šljaka nije bitno dal´se ti hočeš ili nećeš složit, nego MORAŠ zato jer ja to kažem!!!
Naravno šalim se.
Odavno su postojali planovi da se izađe u ovakvom izdanju ali je tu postojalo nekoliko problema koji su sada nedam se riješeni. Budući da sam ja radio manjim intenzitetom na nekim stvarima na novom broju moram prenijeti zasluge na neke druge.
Također od ovoga broja su se uvele neke stvari o kojima smo razmišljali davno prije ali ih nismo imali muda realizirati. Tako čete od ovoga broja imati priliku potražiti tzv. Easter Eagg-ove što nam se činilo simpatičnim. (Sad će Šljaka brzo na kiosk i javit na forumu gle tu je greška!!! A ono Šljaka se zeznuo jer je to štos).
Tomo je malo zabrijao sa veličanjem lika i djela druga Nereda pa sad sve to vama zvuči kao politička smjena. (jest da sam se dugo pokušavao održati na funkciji od posljednjih izbora ali...HDZ ne pita tko si i što si)
Malo mi je Forum zamro u zadnje vrijeme pa ču sada nešto više slobodnog vremena pokušat posvetit Mobilovom Forumu.
I molim vas da od danas upotrebljavate malo više naziv Mobil Forum baš tako s velikim slovima jer se moramo malo brendirat![]()

)
Odgovori uz citat
nego što to uopće znači, flaširanje brandy-a ili...?
...

Bookmarks