Nemoj stavljati novi firmware (5.00) jer ima dosta bugova (npr ne može se # koristiti za uključivanje SILENT profila). A poklopac od USB-a je stvarno užasno napravljen.
Nemoj stavljati novi firmware (5.00) jer ima dosta bugova (npr ne može se # koristiti za uključivanje SILENT profila). A poklopac od USB-a je stvarno užasno napravljen.
jos nesto...kako ubaciti mp3 pjesme u player pa da sviraju na desktopu, kao ona default pjesma kad se pokrene player?
1. što se tiče usb poklopca i ja sam šizio dok nisam skužio kako ga najlakše otvoriti: noktom ga uhvatiš sa lijeve strane i samo povučeš prema gore i unutra! puno se lakše otvara, jer poklopac samo iskoči!
2. pa i bolje je da je sve na kartici, tako ti uvijek ostaje dovoljno mjesta na telefonu!
4. i meni dosta smeta što je slab zvuk u slušalici, ali dosta je tiha i zvonjava telefona! valjda će to srediti u novoj verziji fw!
btw. bateriju sam 3 puta punio praznio, tako da sam zadovoljan s autonomijom, 2, 2 i po dana uz kontantno prčkanje i igrice![]()
Bookmarks