pa daj ga pročisti s anti virusom ili ad aware
imam XP i na hard disku imam par foldera kad hoću otvoriti određeni folder komp zblokira i pokaže određen error onak microsoft windows has occur a problem...
probal sam defragmentirat disk cijeli ali isto opet jel ima kakve veze ako u to folderu postoje samo datoteke i to 67 i sve zajedno velike 27 gb da to rascjepim u foldere/kako?
|\/|0T0r0La
pa daj ga pročisti s anti virusom ili ad aware
★★★★★
windowsi su svježi tek 3 dana i več sam i s pc chilin 2007 scan napravio i s spybotom i adawareom jednostavno nemam više rješenja?
|\/|0T0r0La
probaj ih obrisat sa programom Unlocker 1.8.5. imas ga na Bugovim dvd-ima, on ti daje pristup datotekama kojima windowsi ne.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
upali racunar u safe mode sustavu i ondaa obrisi tu datoteku
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
gle nije meni preblem obrisat datoteku koja je u uporabi/zaštićena a neznete koji ju program koristi. inače u task manageru možete isključit servis explorer.exe i pokrenut command prompt i tamo obrisat fajlove koje želite i ponovno pokrenete explorer.exe i nema datoteke puno lakše nego u safe modu. a ako otvorim bilo koji folder u tom folderu opet zašteka znači nije u fajlu nego kao da je taj dio diska oštećen. inače u tom folderu su filmovi zato je folder od 25 gb. i probal sam podjelit u više foldera u tom folderu i isto i napravit novi folder i prebacit tam i opet isto jednostavno nemea rješenja više kaj da delam ludim.
|\/|0T0r0La
veliš da je kao taj dio disk ostecen , mozda je samo bad sector , odi na properties od harda, imas tamo neki disk check, a i probaj si nac na netu program za repair bad sectora imas u izobilju na googlu. makar ja mislim da to nije uzrok.
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
iskoristi hijackthis![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnji uredio apostol_063 : 27-08-2007 u 20:50 Razlog: guto slova
Samo pokreni HDD Regenerator 1.51 i ostavi ga neka pregleda za bad sektore.100% su bad sektori.Imao sam isti problem.I kupio na kraju novi disk.
E
donekle mozes srediti sa nekim surface disk doctorom,
ali tamo gdje je osteceno tesko da ces popraviti te fileove.
imam xp već dvije godine, u zadnje vrijeme mi se pojavljiva previše problema pa bih htio ponovno snimiti windowse pa me zanima kako to ide i treba li opet instalirati cd-e koje sam dobio uz računalo, za grafičku karticu i to...
i m helping you becouse thats what Jesus would fu**kin do!
za početnike i one koji nikad nisu instalirali win jedan jako lijepi i detaljni tutorial:
http://www.forum.hr/showthread.php?t=39560
evo sam sam riješio problem tako što sam u regeditu naštimao da windowsi ne loadaju cijeli fajl i to svaki fajl. vjerovatno je bio problem u tome što kad je komp htio loadati sve fajlove odjedanput je odmah zatrokal da sam moral gasit explorer.exe i ponovno ga palit....
evo kaj sam napravil u regeditu obrisal default key od svih video extenzija kaj sam našel u tom keyu: start regedit---hkey classes root---systemfileassociations---.avi--shellex--property handler--obrišite key koji se nalazi unutra. i u .wmv----shellex---propertyhandler obrišite key unutra. gotovo i više ne loada cijele fileove avi i windows media video i komp brže radi u folderima s avi i wmv videima
|\/|0T0r0La
misliš, ugasil si thumbnail prikaz?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ne nema to veze s thumbnailima jer je ionako već bilo na detail pogledu nego windowsi učitaju valjda u cache ili si potegnu resurse za svaki fajl posebno da znaju koji program koristit ali u svakom slučaju nema više greške i windowsi se ne zamrzavaju...
|\/|0T0r0La
da li se to događalo sa folderima u kojima si držao divx? na thumbnail preview?
trebao si samo instalirati novi codec. Vjerujem da imaš stari Gordian knot paket ili tako nešto?
uglavnom problem je u codecimaimao sam isti problem i skinuo novi codec pack sa neta i rješio stvar
S HDD regeneratorom bi to trajalo danima...
Bookmarks