Mudraci su dokazani falsifikat i u principu osnova antisemitizma otkad je stvoren... Procitao sam no nije mi toliko zanimljivo, kad bi bar bilo dostupno vise toga o porijeklu....
Jesi citao Dawkinsa?
Mudraci su dokazani falsifikat i u principu osnova antisemitizma otkad je stvoren... Procitao sam no nije mi toliko zanimljivo, kad bi bar bilo dostupno vise toga o porijeklu....
Jesi citao Dawkinsa?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Vječna je rasprava falsifikat ili ne, mislim da je to potpuno irelevantno. Činjenica je da su se svi svjetski vođe i njihove klike ponašajli i to još rade upravo po tim protokolima i da svijet, htjeli mi to ili ne, na taj način funkcionira.
Uostalom, ako je falsifikat, zašto su se Židovi toliko upregli da ishode zabranu te knjige. Ti se nećeš sjećat, ali ja se sjećam koliko je kod nas bilo frke radi iste knjige i panike u židovskoj općini u Zagrebu, kad se ista pojavila na policama knjižara.
Jer ako je dokazani falsifikat, koji qurac je žele zabraniti?
Naravno, na karaju je sve palo u zaborav i nikom ništa......Dok se netko ne sjeti Vanunua i Izraelskog nuklearnog programa......
Meni osobno se cine malo isforsirani i previse izravni da bi bili prava stvar. To da ga mnogo ljudi postuje i prema njemu planira je istina, no ne za taj konacan zidovski cilj nego neki svoj, personalizirani, koji se opet svodi na moc.
Zabrana ili ne, moze se slobodno procitati na wikipediji
Bingo!
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Bookmarks