naravno da sto vise stvari(megabajta) imas na mobu (i na kartici) on ce biti sporiji, ali ne sad bas drasticno sporiji
naravno da sto vise stvari(megabajta) imas na mobu (i na kartici) on ce biti sporiji, ali ne sad bas drasticno sporiji
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pretpostavljam da je "hdd" tj. memorija mobitela drasticno brza nego memorija kartice (iako sam poprilicno zadovoljan s svojom sandisc jer sam imam i druge koje su znacajno sporije) pa sam planirao tamo staviti slike kontakta i melodije zvona za kontakt (ostale slike, video, mp3,.. na karticu) da bi bio brzi, ali tad napunim memoriju mobitela do kraja..
![]()
meni su obe memorije i tzv. hdd i memorijska pune do kraja, mozda imam par mb slobodnih, ali mi radi skoro bez zastajkivanja, pa mislim da mozes bezbrizno popunit i mob i karticu- tu su da budu pune, ali ako ne zelis ili jesi pa ti je spor, probaj sa "smanjivanjem" pjesmi, smanjis pjesme na 1-2 mb i oslobodit ces dosta memorije, a razliku u zvuku neces puno osjetiti- ako sve pravilno namjestis
p.s.
to je naravno ako ti je vecina memorije napunjena pjesmama
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Bookmarks