naravno da sto vise stvari(megabajta) imas na mobu (i na kartici) on ce biti sporiji, ali ne sad bas drasticno sporiji
Da li postoji razlika u brzini uređaja (k750i flash w800i) ovisno o tome gdje držim slike kontakata i melodije (srezane za kontakte)?
Naime, kad uvalim sve slike i melodije zauzmem skoro cijelu memoriju telefona (ima samo 30mb, a zauzmem 25-26mb), pa sam sve slike i melodije kontakata prebacio na memory card (san disc 1gb), ali kako je i on skoro pun (zauzeto cca. 900mb) ne znam da li ce to dodatno utjecati brzinu?
Hoce li ili je svejedno?
SAJB (sorry ako je bilo) i Thnx unaprijed.![]()
naravno da sto vise stvari(megabajta) imas na mobu (i na kartici) on ce biti sporiji, ali ne sad bas drasticno sporiji
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Pretpostavljam da je "hdd" tj. memorija mobitela drasticno brza nego memorija kartice (iako sam poprilicno zadovoljan s svojom sandisc jer sam imam i druge koje su znacajno sporije) pa sam planirao tamo staviti slike kontakta i melodije zvona za kontakt (ostale slike, video, mp3,.. na karticu) da bi bio brzi, ali tad napunim memoriju mobitela do kraja..
![]()
meni su obe memorije i tzv. hdd i memorijska pune do kraja, mozda imam par mb slobodnih, ali mi radi skoro bez zastajkivanja, pa mislim da mozes bezbrizno popunit i mob i karticu- tu su da budu pune, ali ako ne zelis ili jesi pa ti je spor, probaj sa "smanjivanjem" pjesmi, smanjis pjesme na 1-2 mb i oslobodit ces dosta memorije, a razliku u zvuku neces puno osjetiti- ako sve pravilno namjestis
p.s.
to je naravno ako ti je vecina memorije napunjena pjesmama
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
ipak mislim da je radna memorija mobitela odvojena od kako vi kazete hdd memorije. jedino sto ti moze uporit mob je kad imas hrpu pjesama kao sto georgy kaze kad ih smanjis po 1-2mb i onda ih imas kao duplo vise pa mobu traje dok ih ucita (najjcesce kod slika). ali razlika u brzini se ne primjeti. bar ja nevidim razliku izmedu pune i prazne memorije.![]()
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
ja iman citac, tako da stavljam na memory card... ne primjecujen da je nesto sproriji...
ZubøCяew
Bookmarks