Pokušaj naći drugi punjač. Izvadi bateriju iz mobitela pa je očisti (ona tri kontakta). Vrati je u mob i priključi na punjač.
već par dana imam problem s punjačem..valjda je neka žićica puknula kada mi ga je teško naštelati da mi puni mob..
sad dođem doma vidim ugashen valjda prazan opchu ga upaliti upali se zaslon upali se tipkovnica(mislim svijetlo) i rikne..ushtekam ga an punjač opet isto..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
Pokušaj naći drugi punjač. Izvadi bateriju iz mobitela pa je očisti (ona tri kontakta). Vrati je u mob i priključi na punjač.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ma dobra je baterija...puna i posudil od frenda punjač..al neide..opet sve isto..
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
tako se i meni jednom dogodilo,stavio sam ga punit!i sve je valjalo normalno!ali problem ti je u bateriji ili punjaču,nema drugog!ali pošto si reko da si posudio od prijatelja punjač,ostaje ti samo da vidiš dali je stvar u bateriji!bez obzira šta misliš da je baterija dobra!
si rješio ili?
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
Bookmarks