Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 12 od 12

Threaded View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Aug 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao danijel_13 Pregledaj post
    mislim da ti preko kabla od struje nemoze se sve sjebati , samo napajanje a ono ima u sebi zastitu osigurač. znaci on bi izgorio .

da imas modem zakopcan u tel liniju samo bi on krepo.
    sada ako si imao neko pojacalo ili nesto skopcano u maticnu pa da je preko toga doslo i probilo je moguce, ali opet ima zastita prije maticne, meni ti je recimo pojacalo napravilo havariju u kompu(hdd,maticna,gpu,psu) sve mi je sjebalo jer je nabijalo napon u komp preko jackova na maticnoj.

a uostalo da li se sjecas dana kad ti je komp crko , kada kazes da ti je munja ga sjebala??? jel ti bila izbacila fidovka na kući ( glavni osigurač) ????
    ako nije , nije ni bilo preopterecenja i nije munja sigurno kriva za komp.

ako je bilo da je munja napravila preopterecenje morala bi ti sklopka izbaciti i nestati u cjeloj kuci struje. da ti ne izbaci sklopka a udari munja ne bi sada imao krov nad glavom .
    Gledaj...Par puta,kada je bilo grmljavine,komp mi se znao odjednom ugasiti.A taj dan bilo je takvo vrijeme,tako da sam ja popušio tu priču...I mene je čudilo da je sve to otišlo,ali...Bilo mi je malo sumljivo kada je počeo sa tim bad sektorima,kao da ih ima puno,da je i to u komi...Pa onda i da ima virusa.na šta sam ja poludio i rekao mu da mu sve ostavljam i da ću kupiti npovi,ako je već sve tako u defektu...Uvjerio me da ne trebam,da ću imati novi komp,sve osim procesora itd...I dobio sam nakon servisa komplet račun i od matične cd na kojem se vidi da je nova...Dao mi je i,valjda,taj stari RAM,nešto kvadratno,dosta je teško za svoje dimenzije.Na napajanju se vidi da je novo,mislim ppo tim priključcima iza...Za taj HDD nemam pojima,ne kužim se baš previše...Kako god,sve bi mu zaboravio da je u redu,ali ovako...Ne znam,zaslužilo je pseto neku psinu,barem u vrijednosti 500 kuna...I da,čudno da je ruke/dijagnostiku naplatio nekih 220 kn a sat servisa je 150 kn...Ne znam...Čudno u najmanju ruku...

= Citat = Izvorno postao tnt_tunja Pregledaj post
    a kakve veze originalan ili ne???? ne planiras valjda dati 300KM za jedan obican CD koji mozes dobiti i za 5????lol
    ja uostalom nemam nikakvih problema iako nije originalna verzija cak koristim i neke Microsoftove programe koji zahtijevaju orig Windows....
    Pa gledaj...Ako imam originalan OS,ne moram se sa tim apdejtima zamarati,sam će to automatski...Ja sam se snašao za te zakrpe preko tog Auto Patchera,ali sam potrošio par sati dok sem to instalirao, dok je apdejtao sve te zakrpe...Ebeš 200 kn,samo da je manje problema.Uz to i bolje mi je radio sa originalnim,ako je stvar do toga...Ja originalan imam,samo ga treba instalirati,tj.serviser bi došao kod mene...

= Citat = Izvorno postao God's Servant Pregledaj post
    Ja radim u servisu i dolazili su mi kompovi koje je munja opizdila dobrano - otišlo napajanje, matična, memorija, čak i hard disk. Istina je pak da je malo vjerojatno da je baš sve otišlo odjedanput.
    A priča o nekim sklopkama u napajanju ne drži vodu...udar munje može probiti kroz zaštitu napajanja i doći do ostalih komponenti - govorim iz iskustva s tim stvarima, a ne na temelju pretpostavki.
    Za napajanje i matičnu sam siguran da ih je promijenio,tj.da su novi..Ovo drugo(HDD i RAM)ne znam...Reinstalaciju je isto odradio,ako je i to uopće...Možda sam se trebao odmah obratiti nekom inspektoratu,postoji netko tko se i tim bavi,sasvim sigurno..
    Zadnji uredio zerobravo : 17-08-2007 u 00:07

Slične teme

1. Programi za pristupanje racunalu
    By Shamanix in forum Pocket PC/PDA
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 02-02-2007, 21:36
  2. Ne radi zvuk na računalu
    By stigma in forum Stolna računala
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 22-02-2006, 15:01
  3. Instrumentalna glazba za rad na racunalu
    By melody in forum Aplikacije