Gledaj...Komp je bio na servisu prije nekih mj.dana.Kada je doašao nazad nudio mi je onaj automatski update,tj.zakrpe koje je prije svako toliko apdejtao...Ali,kada bi ja kliknuo na onaj žuti štit,pa na instal kako bi instalirao zakrpu,tada bi mi izbacio poruku da ne mogu dobiti dotične zakrpe.I to je tako bilo masu puta sve dok nisam,na jednu preporuku,instalirao Autopatcher i na taj način povukao zakrpe za 6.i7.mjesec...sa ovog sajta:ftp://autopatcher.fbdn.net/Xp/...Nakon instaliranja tih zakrpa,originalni automatski update nije mi se više nudio,da bi mi se danas ponudio i kada sam kliknuo na instal,povukao je 19 MB originalnih zakrpa,tako da mi ništa više nije jasno...Da li je instalirao originalni OS na servisu ili falš ne znam...Sumnjiv mi je i RAM,pošto ne radi više onako dobro kao prije...Stvar je bila u tome,da mi je navodo munja onesposobila komp.Jednostavno se bio ugasio,a kada sam ga otfurao na servis rečeno mi je da je sve otišlo:i napajanje,i RAM,i matična ploča,i HDD,bad sektori i svega toga za oko 1100 kn,plus dijagnostika 100 kn i servis-testiranje rada 122 kn,sve skupa 1245 kn...Mogao mi je reći šta hoće,kada se ne razumijem u to...Ali ipak,moguće da ga je munja sredila,jer je bilo takvo vrijeme...
I sada,nije mi što me je pseto prevarilo za novac,ako je uopće,već što nije to to...
Kako god,hvala ti na savjetu...Probati ću sa tim programom sutra,sada nemam vremena...Ako se uvjerim da nije original,našao sam servisera koji će mi ponovno instalirati originalnu verziju...

Odgovori uz citat
Bookmarks