Pa pitanje je vrlo komplicirano, ovisi o tome što ti treba, što ti se sviđa... Možda bi bilo bolje da si pitanje postavio u cafe-u pošto je ovo sam SE dio foruma...
Postovanje!
Eto, vipov sam pretplatnik. I sad sam dobio ponudu da ako produzim ugovor za jos 2 godine, mogu imat i do 55% popusta na novi mobitel!
Nekima je to mozda bezveze, al ionak mi se skida prek trajnog naloga, pa mi je to ok.
Uglavnom, sad su mi i neki hi end modeli postali pristupachni. Jer sto je skuplji, to je veci popust.
E sad. Koji je vas savjet. Sto uzet?
Z600 za 1500kn? p900 za 2600kn? nokiu 6230? 6600? sx1? motorolu mpx200 za isto kojih 2400?? Uff... Lud sam. Uopce nisam ni proucavao ove skuplje modele. Zaista ne znam sto je bolje.
Pa pitanje je vrlo komplicirano, ovisi o tome što ti treba, što ti se sviđa... Možda bi bilo bolje da si pitanje postavio u cafe-u pošto je ovo sam SE dio foruma...
čini mi se da trebaš imat i 10000 bodova kolko sam ja shvatio iz brošure
sa 10000 bodova možeš i bez produženja ugovora dobiti popust od 800 kn pri kupovini novog telefona, ukoliko nemaš toliko možeš i otići u minus 6000 bodova
tako je..ma p900 si zemi
ide ovo u cafe.
refugee bitno je što ti očekueš od telefona, tj. kolike su tvoje potrebe, šta ti je bitno... od dizajna, do funkcija, praktičnosti, određenih tehnologija i slično....
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
U svezi sa funkcijama P900, 6600, sx1 ili možda mpx200
Design z600 ili 6230.
Sad odaberi po kojem kriteriju želiš odabrati i ako odabereš funkcije onda ti možda možemo pomoći, a ako je dizajn ondaje tvoja odluka koji je ljepši.
Slazhem se. Naslagao sam krushke i jabuke.
Poanta je u tome da mi je najveci doseg dosad bio t630, il eventualno z600 koji mi se bas svidja iako je malo veci od ostalih clam shellova. A i kolko sam upuchen, zbilja su best buy.
Al sa ovim velikim popustom mi se otvaraju vrata za te pametne telefone, pa sam sad skroz zbunjen. Ni ne znam sto sve pruzaju, i kolko ih je praktichno za koristit. Al vec nacelno me impresionira kaj sve, npr. p900 pruzha. Mozhe mi bit i ko mali walkman, i ko palm, i mp3 zvona, i puno bolje fotke neg na t610, i cak sam nacuo da moze bit univerzalni daljinski?? Istina?
Tak da je istina da se prvo moram sam sa sobom odlucit kaj mi je primarno, slazhem se.
ako ti što znači, ja ću čekati pa ako i treba godinu dana, ali ne mijenjam svoj s45i dok ne dođe siemens s65, osim ukoliko nešto ne zajebu po putu![]()
i onda jos dok padne cijena....
pa recimo da će doći oko nove godine, u 5 mjesecu više neće biti najnoviji telefon i onda ću ga ubosti s 55% popusta![]()
...daaaaa, da...
A do tad će izaći S70i pa ćeš patit' za njim, pa...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
P900 ti pruža stvari kakve nisi očekivao od mobitela. Za njega postoji hrpa aplikacija i igara tako da ti nikada neće dosaditi. Istina je da može služiti kao daljinski i ne samo on već svi smartphone mobiteli. Samo treba malo privikavanjaPoslao: refugee
Al sa ovim velikim popustom mi se otvaraju vrata za te pametne telefone, pa sam sad skroz zbunjen. Ni ne znam sto sve pruzaju, i kolko ih je praktichno za koristit. Al vec nacelno me impresionira kaj sve, npr. p900 pruzha. Mozhe mi bit i ko mali walkman, i ko palm, i mp3 zvona, i puno bolje fotke neg na t610, i cak sam nacuo da moze bit univerzalni daljinski?? Istina?
Tak da je istina da se prvo moram sam sa sobom odlucit kaj mi je primarno, slazhem se.
Poslao: gog
ako ti što znači, ja ću čekati pa ako i treba godinu dana, ali ne mijenjam svoj s45i dok ne dođe siemens s65, osim ukoliko nešto ne zajebu po putu![]()
doći će u prodaju krajem ljeta a u njemačkoj prije početka ljeta tako mi je barem rekao frend iz siemensa!
Uzmi p900! Ja imam p800, a prije njega sam stalno mijenjao mobitele, jer je uvijek nešto falilo! Sad sam zadovoljan s p800 i u njemu imam hrpu vaznih stvari+ 30-ak pjesama (ogg) +50 mb neiskorišteno, tako da ga ni ne pomisljam mijenjati... I da memorija je 12 mb + 128 mb memory stick duo!!!
@dmi, ne patim ja toliko za telefonima, nego već mi je sada vrijeme za promjenu telefona, a na tržištu trenutno ne vidim ništa što bi zadovoljilo moje picajzlaste prohtjeve...![]()
...nabavi si špagicu (kao neki) pa eto...
Usput da me nije slana voda riješila S45 još bi ga nanašao (ovo mi je najdraži mob)...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
malo idemo offtopic, ali dirnuo si me, da ima barem bt i zaslon u boji, ne bih ga nikad mijenjao...![]()
i refugee, kaj si odlucio?
jel se u p800 moze strpati vise od 128mb?
ne može to je maksimum.....![]()
Prvo sam mislio na neki od skupljih, pa sam se dvoumio izmedju p900, sx1, mpx200 il cak 7600. Al nenadano potroshenih 800 kuna me bacilo u razmisljanje o v500, il z600
Ja bi uzeo SX1 jer mi je mob super. Sad znam da će te me odmah napasti, ali meni je bolji od 6600 zbog radia i stereo izlaza
Mostovi okruga Peščenica
A čuj sve ovisi za šta ti treba. Ja ne znam šta će mi na mobitelu radio? Imao sam 2-3 mobitela s radiom koje nisam uopće koristio. A ni stereo izlaz mi ne treba na mobitelu jel imam mp3 playerPoslao: Trayche
Ja bi uzeo SX1 jer mi je mob super. Sad znam da će te me odmah napasti, ali meni je bolji od 6600 zbog radia i stereo izlaza
je nisi ga koristio jer nisi ni dobio slušalice uz njega
a jesi li poslušao mp3 na mobu sa stereo slušalicama????
Bookmarks