Prikazujem rezultate 1 do 25 od 52

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    May 2009
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vinko325 Pregledaj post
    Posto sam bio veoma nezadovoljan T-mobile pretplatom (cijena i sve ostalo) odlucio sam preci na Tele2 a ovu koristiti kao rezervni broj. No medjutim stoka je nakon 15 dana od neplacanja racuna odmah iskljucila broj i sad iz principa nisam platio zadnja dva racuna....mislim, znam da cu ih morati platit ali nisam bio pri lovi i skroz zaboravio na to...sad imam platit nekih 500kn pa me zanima koji je sad daljnji postupak i kolko se moze otezat to placanje ako netko zna i ima iskustva.
    Fala
    Nezadovoljan sam isto t-mobile uslugom, istina od početka no eto bio sam skroz pod ugovorom pa se nisam htio zezat s njima. Sada mi je istekao prije koji mjesec ugovor s njima i nekako im nemam volju platit zadnja 2 računa, ak treba nek mi isključe broj i bilo što samo da im ne platim. Znači budući da mi je istekao ugovor i ne želim platit kako oni mene mogu loviti za tu lovu, tj. mogu li to uopće?? Molio bih vas vaša mišljenja i iskustva, hvala.

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao misko5 Pregledaj post
    Nezadovoljan sam isto t-mobile uslugom, istina od početka no eto bio sam skroz pod ugovorom pa se nisam htio zezat s njima. Sada mi je istekao prije koji mjesec ugovor s njima i nekako im nemam volju platit zadnja 2 računa, ak treba nek mi isključe broj i bilo što samo da im ne platim. Znači budući da mi je istekao ugovor i ne želim platit kako oni mene mogu loviti za tu lovu, tj. mogu li to uopće?? Molio bih vas vaša mišljenja i iskustva, hvala.
    ne razumijem. kad treba potpisat ugovor privuku vas cijene mobitela a kad treba platit račun onda je to problem. meni je to isto kao da dođeš u dućan i ukradeš robu. lopov

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranOverdriveTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    47.378
    Nivo
    53
    Bodovi: 47.378, Nivo: 53
    Bodovi: 47.378, Nivo: 53
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao misko5 Pregledaj post
    prvo ćeš dobivati opomene, nakon toga ti njiho javni bilježnik još jednom ili dvaput šalje račun u kojem ti je već uračunat njegov rad plus kamate plus računi... ako i to ne platiš.. onda to ide na sud i tamo se rješava... a s obzirom da nemaš neke argumente zašto nisi plačao. onda će ljepo sud donjeti rješenje u koristi t-mobile... te će on pokrentu prvo orvrhu na tvoje tekuće račune ako ih imaš da ti skinu lovu tolko o tome...

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove