ja kad sam prekidala pretplatu kod t-mobilea, prekidala sam mjuesec dana ranije...i ono, posvadala sam se tamo sa zenom jer sam morala plpatiti za cijeli mjesec taj, a ne do onog dana kad sam sklopila pretplatu...dakle, sklopila sam 7.1.2005. i htjela sam da se prekine 7.1.2007. i da m istigne racun za samo tih 7 dana...naravno, impossible...jer, kao, oni ne mogu smanjiti pretplatu, jer sam potpisala da cu platiti 24 rate ... a na moje tumacenje da bi to bilo 24. rata da se prekine 7.1., njihov odgovor je bio da je to moj problem sto sam ja tad sklapala pretplatu i da sam duzna platiti za cijeli mjesec...
kada mi je dosao racun bila sam toliko ljuta da jedno pol godine nisam platila racun, i nista nije bilo...poslali su mi 4 omene i 1 ono za ovrhu...i onda je mama vidla i osla platit...ja ne bi ni tad...

jer, kao, oni ne mogu smanjiti pretplatu, jer sam potpisala da cu platiti 24 rate ... a na moje tumacenje da bi to bilo 24. rata da se prekine 7.1., njihov odgovor je bio da je to moj problem sto sam ja tad sklapala pretplatu i da sam duzna platiti za cijeli mjesec...
Odgovori uz citat
Bookmarks