ja ne kuzim. Ti si raskinuo pretplatu ili si jos pretplatnik? Nije mi jasno bas sto mislis pod zadnji racun.
u pravilu je najbolje da platis.
ja ne kuzim. Ti si raskinuo pretplatu ili si jos pretplatnik? Nije mi jasno bas sto mislis pod zadnji racun.
u pravilu je najbolje da platis.
dobar grah daleko se čuje
ovako...ja sam išao raskinuti ugovor,ali valjda 10 tak dana prije nego što mi je istekao,ako sam ja njih dobro skužio i onda mi je došao račun za pola mjeseca od 34kn,uplatnicu sam zgubio,a nije mi došla opomena doma...??kaj da sam napravim,da u vip odem ili kaj?
nazoves i pitas za dugovanje i uplatis opcom uplatnicom ili internet bankarstvom. Ili ako imas tocan iznos uplatis i pod poziv na broj stavis recimo broj sifre pretplatnika kojeg vidis na svakom prijasnjem racunu ili mozes upisat svoj JMBG (ako je bio ugovor na tebe) ili pak uplatis po podacima od nekog starog racuna ali upises iznos za koji te terete.
Nezadovoljan sam isto t-mobile uslugom, istina od početka no eto bio sam skroz pod ugovorom pa se nisam htio zezat s njima. Sada mi je istekao prije koji mjesec ugovor s njima i nekako im nemam volju platit zadnja 2 računa, ak treba nek mi isključe broj i bilo što samo da im ne platim. Znači budući da mi je istekao ugovor i ne želim platit kako oni mene mogu loviti za tu lovu, tj. mogu li to uopće?? Molio bih vas vaša mišljenja i iskustva, hvala.
prvo ćeš dobivati opomene, nakon toga ti njiho javni bilježnik još jednom ili dvaput šalje račun u kojem ti je već uračunat njegov rad plus kamate plus računi... ako i to ne platiš.. onda to ide na sud i tamo se rješava... a s obzirom da nemaš neke argumente zašto nisi plačao. onda će ljepo sud donjeti rješenje u koristi t-mobile... te će on pokrentu prvo orvrhu na tvoje tekuće račune ako ih imaš da ti skinu lovutolko o tome...
![]()
pročitaj ugovor, mogu te sudski gonit, pa ćeš platiti i račune i sudske troškove i zatezne kamate!
Ugovor nije istekao nego njegovo obavezno vrijeme trajanja u kojem ga ne mozes raskinuti. Ugovor ti jos vrijedi sve dok ge jedna od strana ne raskine.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
...potpisujem ovo gore rečeno...
...mislim, kupi se mob vrijedan 1500kn ili 2500kn, ponekad i skuplji za puno manje novaca, ponekad i za manje od 500kn uz PRETPLATU koju možeš iskoristit za pozive/poruke/itd. i onda se još bune i ne žele plaćat račune...
...treba lijepo vratit STARI način pretplate - ono minimalno 100kn FIKSNO bez uključenih minuta razgovora ili još gore - kuna za iskoristit - i gdje nema nikakvih bodova i sl. te aparate od 3k, 4k i skuplje dobiješ uz samo 20-30% popusta ako potpisuješ ugovor...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ma kaj ti je... kakva stara preplata...![]()
slažem se s činjenicom da ako potpišeš preplatu , da i onda trebaš
plaćati. sa time se slažem. tu nema kaj.. ali ljudi moji da t-mobile
negdje zajebe , npr.. krivo ti račun zaračuna ili na krivu adresu ti šalje
račune ili nekaj slično.... jedva bi to rješio sa t-mobileom... jer su oni nepogrešivi... uvijek u pravi. ali korisnik njihove mreže uvijek u krivom
ionako nas pljačkaju previše.
Neki dan sam sklopio pretplatu u T-Mobileu sa novim brojem i traže broj debitne kartice kako bi se račun mogao plaćati trajnim nalogom. Pitao sam frajera jel to nekaj novo jer mi je to bio prvi glas, pa je odgovorio da je to zbog neplaćanja računa i slično...
Bom Chicka WahWah
Koliko sam upučen više nije tako, sad već javni bilježnik šalje riješenje o ovrhi, na koje se imaš pravo žaliti u roku od 8 dana od primitka. Tek ako se žališ ide na sud.
Hm, debitna kartica i trajni nalog? Ja sam mislio da to dvoje ne ide zajedno, da samo na kreditne može, valjda nisam u toku. Uglavnom šta njih briga imaš li ti uopće debitnu karticu!
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
Pa tko danas nema debitnu karticu?Ako ju ne želiš dati uvijek imaš bonove...
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
[QUOTE=MrBlc;864516]Koliko sam upučen više nije tako, sad već javni bilježnik šalje riješenje o ovrhi, na koje se imaš pravo žaliti u roku od 8 dana od primitka. Tek ako se žališ ide na sud.
da imaš pravo... javni bilježnik ide prvo, pa onda sud..
uostalom bolje platiti jer u 99% slučajeva nemreš pobiti tužbu jer
sud smatra račune pravo valjane čim su izdati od firme...
zanima me hipotetski da potpisem ugovor o pretplati s nekom firmom(tele2,vip,tmobile) nebitno,i dobim mobitel i odma bacimkarticu i nikad im nista ne platim dali ce me tuzit i dali cu se s time moc izvuci da ne platim napominjem da ne mislim radit sranja tipa uzet 10 mobitela i napravit štetu 5 tisuca eura nego ono tisucu dvije
Tuzit ce te i spusit ces, pa ces im morat platit.
Koristio ti tu karticu ili ne, uvijek imas onaj minimalni iznos koji trebas placati mjesecno, ovisno tome koje koju tarifu uzmes.
I onda na kraju i sudske troskove.
Radje nemoj ni pokusavat
poslano sa uberkul mobitela koji ima uberkul aplikaciju![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
znaci oni tebe tuze pa makar se radilo o 2 tisuče kuna
Upravo tako, a uz kamate zbog neplaćenih računa to iznosi mnogo više od dvije tisuće kuna.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Tužit će te i za 10 kn, ne za 2000 kn, lol...
Mislim da sad to Fina rjesava, sjedne ti na primanja i to je to. U svakom slucaju, neovisno o nacinu, sigurno je da ce se T-HT naplatiti.
Moze biti i to, ne znam hoce li sjesti na racun, ali sigurno ce ga blokirati.
dobila sam račun od nekih 500 kuna za t-mobile i datum dospijeća je 18.1.2012. zanima me ako platim taj račun u roku 3 dana zakašnjenja budu li mi nabili kamate na taj račun?
Nema kamata. Ako ti pošalju opomenu prije nego što vide uplatu, samo im vrati natrag potvrdu da je plaćeno.
puno hvala![]()
Bookmarks