Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 183

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.018, Nivo: 28
    Ukupna aktivnost: 41,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Xulos Pregledaj post
    taj SE k770i je predobar mobitel ali jedino sto me smeta kod njega je zracenje...
    evo za primjer : najveci SAR kod k800i je 0.58 w/kg(10g) a za njega (k770i) je cak 1.69w/kg(10g) zar nije to malo puno u odnosu na ostale fonove?

jos nesto kad odete u karakteristike ( ona lijev zvjezdica bla bla ) na service test pa security sta vam pise ?? meni ovo connect : key error, CMLA : no key, SEMC : key ok ,VIA : key error

moli bih ostale da napisu sto im pise ( moj soft je R8BC004)

meni isto pise to na test 1 , na test 2 mi pise : dummy fest OK, FFFF0000

soft mi je R8BA024 kamera: 4.5 videopoziv: 3.1 inacice

mob mi je dobar, jedino me smeta malo, sad i malo vise, mislio sam da je super cvrst, no s lijeve strane di je utor za punjac,taman skripi na pritisak..malo al iritantno dosta, desna strana je cist cvrsta...kako to rjesavate? umetne se guba il nesto, moram probat nesto ugurat unutra...
    puno bolji mi je mob kad je skroz cvrst, to je jedini razlog zasto sam trazio neki metalan..

druga stvar je kamera....gledam reviewe i tu negdje ispada s k800, nije mi tolko vazna, nek bude i duplo losija..
    al mislim, tj imao sam prije k800 al trenutno ne da sad usporedim ponovo...
    no k770 ima ozbiljnih problema s stabilizacijom slike, il sta vec, fokusira fino i onda se moraju skroz mirno drzat ruke za dobru sliku..znaci probajte sami sebe il s nekim slikat, svaki put skoro ispadne mutna slika...osim ako bas mirno stojim, to je ozbiljan problem... na k800,k750 i ostalima nisam ni blizu primjetio da tolko dugo moram imat mirno mobitel, ni blizu...prvih par puta slikam i skroz mutne slike, poslije ok, posto ne slikam puno. no eto neki dan bas isao isprobavat, i katastrofa kolko se mirno mora drzat ruke, ako neki predmet slikam nije tesko, no ljude, sebe s ljudima i to uvijek ima malo trzavica(znate sto mislim) teze je drzat ruke tolko dugi mirno i slike znaju jako lose ispadat...nije mi prioritet kamera, al ovo smatram ozbiljnom manom, jel moze netko to usporedit s nekim drugim modelom, (k800,k750)kazem nema veze sto je ok kamera, problem je ta mirnoca, i mutne slike...
    Zadnji uredio dubrava : 13-03-2008 u 05:07
    bio nekad oglas...

Datum registracije
    Mar 2004
    Mobitel
    Sony z7, SE x10
    Operater
    Tele2 (Simpa, Vip)
    Godina
    39
    Bodovi
    11.686
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Bodovi: 11.686, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dubrava Pregledaj post
    ... i katastrofa kolko se mirno mora drzat ruke, ako neki predmet slikam nije tesko, no ljude, sebe s ljudima i to uvijek ima malo trzavica(znate sto mislim) teze je drzat ruke tolko dugi mirno i slike znaju jako lose ispadat...nije mi prioritet kamera, al ovo smatram ozbiljnom manom, jel moze netko to usporedit s nekim drugim modelom, (k800,k750)kazem nema veze sto je ok kamera, problem je ta mirnoca, i mutne slike...
    da ti nije upaljeno nocno slikanje (onaj mjesec), tada se takvo nesto jako ocituje... bez uvrede ako si znao ovo, samo zelim pomoc!
    cvita

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Note 3, c905
    Operater
    Vip, bonbon
    Bodovi
    14.018
    Nivo
    28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao cvita Pregledaj post
    da ti nije upaljeno nocno slikanje (onaj mjesec), tada se takvo nesto jako ocituje... bez uvrede ako si znao ovo, samo zelim pomoc!

heh, ma nije, makar onaj mjesec nis ne koristi, tj tipka # ne pali nis,mozda sam neko vrijeme vise foticem sliko, al prije sam dosta k800 koristio za slikanje i nikad problema s mutnocom, ni k750 cak..

ma sve je na automatski, scene normalno, fokus normalno...kvaliteta visoka, 3mpx....

nek netko jos usporedi, no zakljucujem da je bas ocita razlika u stabilizaciji slike, ako ne drzis ruke skroz mirno slike dosta mutno ispadaju...
    sta nitko nije uocio? moze netko direkt uspoređivat, nek proba sebe ili ljude slikat... (bas slikavam s k770 i k530 koj ima katastrofa kameru) jest da je u prostoriji i k530 daje tockastije slike, i prije me to jedino i mucilo na mobitelima, no k530 prije klikne, nit fokusa nema, i slika bude ok, slabije kvalitete al ok, dok na k770 mutna zna bit ako nije dosta mirno, izloblici se, podupla faca, bas se zamuti..neobicno skroz...i dosta lose..kakvi su drugi dojmovi?
    Zadnji uredio dubrava : 13-03-2008 u 03:34
    bio nekad oglas...

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Sony Ericsson K770 - slike s mobilnog telefona
    By .:TailS:. in forum Općenito
    Odgovora: 3
    Posljednji post: 18-04-2009, 20:21
  2. Sony Ericsson K770 (3,2 mpx) vs C902 (5,0 mpx) kamera
    By .:TailS:. in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 29-10-2008, 12:01