meni isto pise to na test 1 , na test 2 mi pise : dummy fest OK, FFFF0000
soft mi je R8BA024 kamera: 4.5 videopoziv: 3.1 inacice
mob mi je dobar, jedino me smeta malo, sad i malo vise, mislio sam da je super cvrst, no s lijeve strane di je utor za punjac,taman skripi na pritisak..malo al iritantno dosta, desna strana je cist cvrsta...kako to rjesavate? umetne se guba il nesto, moram probat nesto ugurat unutra...
puno bolji mi je mob kad je skroz cvrst, to je jedini razlog zasto sam trazio neki metalan..
druga stvar je kamera....gledam reviewe i tu negdje ispada s k800, nije mi tolko vazna, nek bude i duplo losija..
al mislim, tj imao sam prije k800 al trenutno ne da sad usporedim ponovo...
no k770 ima ozbiljnih problema s stabilizacijom slike, il sta vec, fokusira fino i onda se moraju skroz mirno drzat ruke za dobru sliku..znaci probajte sami sebe il s nekim slikat, svaki put skoro ispadne mutna slika...osim ako bas mirno stojim, to je ozbiljan problem... na k800,k750 i ostalima nisam ni blizu primjetio da tolko dugo moram imat mirno mobitel, ni blizu...prvih par puta slikam i skroz mutne slike, poslije ok, posto ne slikam puno. no eto neki dan bas isao isprobavat, i katastrofa kolko se mirno mora drzat ruke, ako neki predmet slikam nije tesko, no ljude, sebe s ljudima i to uvijek ima malo trzavica(znate sto mislim) teze je drzat ruke tolko dugi mirno i slike znaju jako lose ispadat...nije mi prioritet kamera, al ovo smatram ozbiljnom manom, jel moze netko to usporedit s nekim drugim modelom, (k800,k750)kazem nema veze sto je ok kamera, problem je ta mirnoca, i mutne slike...

Odgovori uz citat
Bookmarks