Pomozite pleasenadam se da mozete ovako imam digitalni fotoaparat Benq DC-C800...A moj problem je taj da sam imala jednu memorijsku karticu (koja ocito nije bila za njega)koju sam bila stavila u njegov utor otvor ili sta vec,i od tada mi nece da radi fotoaparat kako treba i nece da prihvati niti jednu memorijsku karticu koja je za njega
...kad nema kartice u njemu radi, cim je stavim on se upali ali ekran je ugasen i zaledi se sve..mene zanima dal sam ja sta ostetila ili moze li se foto resetirat ???help pleaseeee
![]()

nadam se da mozete ovako imam digitalni fotoaparat Benq DC-C800...A moj problem je taj da sam imala jednu memorijsku karticu (koja ocito nije bila za njega)koju sam bila stavila u njegov utor otvor ili sta vec,i od tada mi nece da radi fotoaparat kako treba i nece da prihvati niti jednu memorijsku karticu koja je za njega
...kad nema kartice u njemu radi, cim je stavim on se upali ali ekran je ugasen i zaledi se sve..mene zanima dal sam ja sta ostetila ili moze li se foto resetirat ???help pleaseeee
Odgovori uz citat

Bookmarks