a ostale foldere npr na desktopu mozes otvorit duplim klikom ili isto moras enter??
probaj
control panel> mouse > i tamo naredi doubleclick speed (meni je negdje na sredini)
evo kada otvorim my compter dvostrukim klikom ne mogu otvoriti niti jednu particiju više s dvostrukim klikom ni kada ju označim pa stisnem enterom!!!
mogu otvoriti jedino desnim klikom i open! a to mi baš nije jednostavno i zamarno mi je!
stoga zna li netko kako bi mogao ponovno omogučiti da mogu otvoriti particije s dvostrukim klikom!
btw stari XP je isto tako zezao pa sam sad stavio novi i isti je taj problem!
hvala![]()
★★★★★
a ostale foldere npr na desktopu mozes otvorit duplim klikom ili isto moras enter??
probaj
control panel> mouse > i tamo naredi doubleclick speed (meni je negdje na sredini)
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
da mogu sve otvoriti foldere i u particijama i ikone sve s double clikom samo u my comp kad zadjem i hoću otvoriti particije neda već moram desni pa open!
nisi shvatio s enter isto neda otvoriti particju u my comp!
u controlu sam to isprobao! to mi je bilo prvo ali neće!
★★★★★
stvarno neznam mozda neki bug u winima
ali mozda i virus
npr meni se na usb stick nasadila neka gamad koja mi nije isto tako dala otvorit stick nego bi na doubleclick otovrio onaj window gdje biras s kojim programom otvorit file(u ovom slucaju usb) mogo sam jedino otovrit usb kao sto si ti gore reko desni click i open. Formatiro sam usb i sad je sve ok
neznam probaj skenirat komp sa nekim AV-om
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
windows je 2 dana gore ! a sa straim sam isto imao takav problem i reko idem ponovno stavit windows gore i sada je isto!
★★★★★
jedno vrijeme je bio u opticaju neki "virus" po imenu ravmon, koji se često znao prikačiti na usb-ove, pa se onda nisu mogli otvoriti dvoklikom, nego se pokretao onaj autoplay izbor programa... možda je nešto slično i kod tebe...
to imam na mobu !!!!!ja mislio to neki program ili tako nešto a to virus!!
★★★★★
jel zna itko?
★★★★★
Kad stisneš desnim klikom, je li ti išta Boldano u izborniku. Treba biti Open. Inače default opcija koja je dodijeljena dvokliku bude boldana. Hard diskovi ne bi trebali podržavati autoplay. Imaš li neki program za customizaciju sučelja (tipa dodatni kontekstni izbornik)?
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
jesi provjeravao registry editor??
i opcije foldera?
Bookmarks