S cim da otkljucam s45i, verzija softa je 04
S cim da otkljucam s45i, verzija softa je 04
All siemens, Freie 9, Ksie ... Svejedno koji, glavno da podržava S45i.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da, bilo koji od navedenih. Ako koristis neki noviji, npr Freia 8, 9 ili 10, onda podesi u postavkama Bootcore type na Normal, inace ti nece uspijeti. I naravno, obavezno kad odaberes Unlock also saves map, oznaci kucicu Update flash IMEI...
maraschino - PTICICA
ok, samo jos jedno pitanjce, mogu li to napraviti s originalnim kablom (isto me zanima i za stavljanje patch-eva)...
NE (osim ako nije modificiran). Sa originalnim kabelom mozes jedino ubacivati patcheve i otkljucati SL45...
Za modifikaciju kabela, shemu imas na sljakinim stranicama
maraschino - PTICICA
@3aTmr mala ispravka sa orinalnim dockin station od SL45 možeš otključavat i ubacivat patcheve jer ima vlastito napajanje i ne koristi napajanje mob-a.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
još da mogu ugurati s45i u docking station od sl45ice![]()
Ne, mozes i samo sa kabelom, bez sync station-a (ako si na to mislio). Radi 100%. Uvijek koristim originalni kabel (od S45) za ubacivanje patcheva u sl45i, dok istim ne mogu u druge mobitele, konkretno u s45iPoslao: Sljaka
@3aTmr mala ispravka sa orinalnim dockin station od SL45 možeš otključavat i ubacivat patcheve jer ima vlastito napajanje i ne koristi napajanje mob-a.
maraschino - PTICICA
Interesantno, od kud mu napajanje ako je mob ugašen nije mi jasno. Moram pod hitno nabaviti SL45![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
PA ja sam isto pitanje jednom postavio na stranom forumu i u biti mi nitzko nije odgovorio. To je stvarno zanimljivo, jer sumnjam da sam bas ja dobio neki sl45 sa nekakvom greskom koja mu to omogucuje, ali kazem vam, barem sto se mog sl-a tice to jednostavno radi sa originalnim kabelom i naravno sa sync station-om.
Neznam koristi li coma originalni kabel mozda, pa da on da svoje iskustvo?
maraschino - PTICICA
koristim neoriginal (ssa originalom nisam ni probo jer sam unaprijed cuo da nemoze), dao sam ga gogu, pa cemo vidjeti rezultate
Ja imam samo ovaj jedan sl45i, ali sad me bas zivo zanima kakva je stavr sa drugima. Ali mislim da bi i na drugima trebalo raditi ako radi i sa mojim...
maraschino - PTICICA
evo telefon je otkljucan, koristio sam Freie 10 iako nigdje nije pisalo s45i, samo s45, pa me bilo malo frka...
Iscitao sam i flash i spremio ga na hard, ako zatreba, nikad ne znas
Sa patchevima cu se poigrati predvecer moram skinuti v_klay
maraschino - PTICICA
Bookmarks