jel baterija puna? ako ti baterija nije puna, flash proces ti neće proći. Tj, neće ni krenuti
zao mi je sto moram opet ovakvu temu otvarat, znam da ih je bilo mali miliun, al imam jednu motorolu s kojom neznam sta da radim,sve sam procitao al niko nije bas ovaki problem imo ili ako ga je imo rijesio ga je, e kod mene nece, motorola ima BL:08.A0, SW:56R_A, e i sad je problem sto mobitel radi neprestano u flesh modu i kad stisnem ili dulje drzim tipku za gasenje mobitel samo zablicne displeyom i ponovno pokaze flesh mod, e napravio sam i TP ali nakon njega sve isto jedino sto nema flexa. tj softwer je tu ali preko njega nemogu nista nabacit, milijun softwera sam probo vec i samo napise da je neuspjelo i resetira se mob i opet sam na istom...koda je zakljucan pa da nemogu nijedan soft stavit preko njega,...molim ako neko imo taki problem da napise.
jel baterija puna? ako ti baterija nije puna, flash proces ti neće proći. Tj, neće ni krenuti
baterija je puna....mob se uopce ni ne gasi vec je stalno upaljen,ugasim ga samo kad bu iscupam bat.
da, možda ima dovoljno da prikaže boot, ali ne i da flasha... a to nije isto
Bookmarks