Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 18 od 18

Hybrid View

Svježe registriran
    Datum registracije
    Sep 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pozdrav svima.

Nabavio sam telefon Sony Ericsson W610i koji u sebi nema srpski jezik već engleski i neke skandinavske. Pre svega bih hteo da ubacim srpski ali i ažuriranje softvera sa najnovijim bi bilo dobro da se odradi ako ima neke koristi.

Na njihovom zvaničnom sajtu sam našao ovu stranicu sa uputstvima kako to ažurirati pa me zanima da li se time ubacuje i srpski jezik ili je to nešto drugo i da li je bezbedno izvršiti ažuriranje sa ovog sajta (u smislu da mi se ne zaključa telefon zbog recimo nelegalnog softvera ili nešto slično, pošto telefon nisam kupio nov, a ne znam gde ga je prethodni vlasnik kupio)?

Unapred se zahvaljujem svima na pomoći.

Pravi forumaš
    Datum registracije
    Aug 2008
    Mobitel
    K610i -> W660i
    Operater
    TELE2,VIP,T-mobile
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao D.i M.e Pregledaj post
    Pozdrav svima.

Nabavio sam telefon Sony Ericsson W610i koji u sebi nema srpski jezik već engleski i neke skandinavske. Pre svega bih hteo da ubacim srpski ali i ažuriranje softvera sa najnovijim bi bilo dobro da se odradi ako ima neke koristi.

Na njihovom zvaničnom sajtu sam našao ovu stranicu sa uputstvima kako to ažurirati pa me zanima da li se time ubacuje i srpski jezik ili je to nešto drugo i da li je bezbedno izvršiti ažuriranje sa ovog sajta (u smislu da mi se ne zaključa telefon zbog recimo nelegalnog softvera ili nešto slično, pošto telefon nisam kupio nov, a ne znam gde ga je prethodni vlasnik kupio)?

Unapred se zahvaljujem svima na pomoći.
    Putem ovog tutoriala http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50044 instaliraj flash drivere i spoji mobitel s XS++ i u logu ćeš vidjeti koji ti je mob CID( o tome ti ovisi daljnji postupak flash-anja,odnosno ubacivanja srpskog jezika)

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Odgovora: 384
    Posljednji post: 05-12-2006, 00:01
  2. Tražim srpski jezik za N6230
    By volim_V500 in forum Nokia
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 06-09-2005, 14:10
  3. Srpski za V550/V620
    By miroo in forum Motorola
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 25-04-2005, 18:59
  4. Hrvatski ili srpski iTap za Vxxx seriju?
    By Artz in forum Motorola
    Odgovora: 23
    Posljednji post: 05-12-2004, 18:13

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove