Aida32 je starija verzija Everesta.
Aida32 je starija verzija Everesta.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Eljudi tu ima još jedan problem. Svi spominjete everest ili aidu ali ja neznam točno spojiti ledice i start te reset buttons jer nema oznaka. Ima ali ja neznam na koje strane ih spojiti. Dal to ima kakve veze, mislim na + i - ? Evo još jedan problem. Meni se čini da ploča ima ime ali je ispod povečeg hladnjaka za čipset koji inače se nebi tu trebao nalaziti. Netko je prije mene tu ploču nabrijao sa čipovima a hlađenje sredio tako da se ne vidi više čija ploča je! Nekako moram nabaviti uputstva za nju jer me frka za bartonček.
Ja mislim da ti je najbolje kupit neku drugu plocu koja ce ti podrzavat Bartona jer ces ovako kako si krenuo najvjerojatnije nesto strgat pa si tek onda najebo!!
Ljudi uspio sam otkriti koja je to ploča. SKT-600!!
Form Factor ATX(305mm x 210mm)
CPU Supports AMD Socket A Duron/Athlon XP CPU
System clock supports 266/333/400 MHz
Chipset VIA KT600 + VT8237
Main Memory Three 184 pin DDR DIMMs up to 3GB
Supports PC2100/2700/3200 DDR SDRAM modules
Expansion Slots One Universal-AGP slot for both4X/8X AGP
Five 32-bit PCI Slots (V2.2 compliant)
Audio Subsystem With external high quality 5.1-Channel AC'97 Codec
Complete software driver supports for Windows OS
Optional SPDIF out function
Video Subsystem 4X/8X AGP
UltraDMA IDE Ports Build-in VT8237 supports 2 UltraDMA-33/66/100/133 IDE ports
Što mislite o ovoj ploči buduči da imam ECSovu L7S7A2. I dali netko zna gdje bih mogao nabaviti manual za nju. Tražio sam i tražžio te ispalio. Valjda netko od vas zna gdje bih mogao skinuti user manual, ili manual od te ploče-SKT-600.
Pomagajte please.
P.S. Koliko je ova ploča dobra za Bartona? Dali je jedna od jačih i gdje takve stvari provjeriti a da samo ne čitam podatke buduči da je tržište zasipano svime i svačime. Mislim na matične. Dal če mi se komp ubrzati naspram stare ECS L7S7A2? Zahavalan sam na svim imfo.![]()
Bookmarks