Kada ce se konacno percipirati, da dio foruma "Zalbe na kazne" ne koristi za lijecenje "povrijedjenoga ega" i za cangrizanja radi posteno i prema pravilima foruma, potpuno opravdano, dodjeljenih kazni.
Nadalje, ovaj dio foruma ne sluzi niti raspravama oko pravila radi kojih je kazna dodjeljena. Pravila foruma donosi tim koji forum vodi, nekada uz konzultacije sa forumasima, nekada ne. Kako god bilo pravila su takva kakva jesu i svi koji zele sudjelovati na forumu, radilo se o clanovima, moderatorima, super moderatorima ili administratorima, moraju ih postovati. Ili to ili ce im biti dodjeljene prikledne, pravilima propisane sankcije, ili ne moraju sudjelovati u forumu, ako su im pravila toliko neprihvatljiva.
Dakle, svaka dodjeljena kazna ne iziskuje od korisnika da obavezno otvori zalbu (jer je to jedini dio foruma u koji moze postati kada mu se kazna dodjeli) tek toliko da moze cangrizati. Dio foruma predvidjen za zalbe forumasa tu je za one slucajeve kada netko od ljudi koji vode forum pogrijesi, pretjera ili na bilo koji drugi nacin osteti forumasa, da se isti moze pozaliti ili objasniti okolnosti zbog kojih je pogrijesio, a radi kojih bi imao osnova da mu se kazna ukine i smanji. Ja osobno jamcim svakome od forumasa da se svaka opravdana zalba vrlo detaljno razmotri, sto se jasno vidi i kroz cinjenicu da su mnoge uvazene i da su kazne forumasima koji su takve opravdane zalbe podnjeli ili ukinute ili smanjene.
Tvoja zalba nije opravdana, tvoje zalba cak niti nije zalba, nego puko piskaranje o tome kako je "svijet nepravedan" i kako ljudi sa "maloga" foruma nikada nece moci shvatiti tvoje "velike" ideje i poimanja moderatorskoga posla.
Ja sam vec vise puta probao objasniti da ces morati ili prihvatiti pravila ovoga foruma, ako zelis i dalje djelovati ovdje, ili vise ne djelovati. Ovim te putem jos jednom molim, kao i svaki puta do sada bez dodjeljivanja kazni (jer i ovdje si vrijedjao moderatora koji ti je kaznu dodjelio, za sto si mogao biti kaznjen dodatno) da prihvatis napisano uz upozorenje da ti je ovo 5. kazna.
Dakle, zalba (koja to nije) se odbija i tu svaka daljnja rasprava u ovoj temi zavrsava.

Bookmarks