Imas u kauflandu,barem ju je bilo,ja sam svoju platio 8 i nes kn,prejeftino!
Dakle ne radi se o onoj običnoj, svima poznatoj (3x3x3) nego o 4x4x4 kocki.
Treba mi.![]()
Ima li 'ko? Može i rabljena
Ili ako znate di se može nabavit, a da ne moram ić u Mađarsku![]()
Imas u kauflandu,barem ju je bilo,ja sam svoju platio 8 i nes kn,prejeftino!
Tamo sam vidio samo one 3x3x3. Al baš ću pogledat večeras ijopet![]()
ja nemogu složiti te 3×3×3, a kamoli ovo![]()
meni 1x1 prži mozak....
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Sta je u tome fora, umaras mozak!!!
![]()
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
dodes u napast da s njom razbijes prozor!
My mind on money,
Money on my mind.
Ovo i mene zanima, 3x3x3 je prelagana za slaganje.
aha
kad skuzis kako ide(ima na netu tutorial)
moj frend za manje od 5min ju slozi
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
dajte ljudi taj tutorial!!
postoji i 5x5x5
![]()
ja mislim da je najteza ova 2x2![]()
a za tutorial potpisujem Krompirka
ATATCGCCCATATTTCGATGACCCCAAATTTCGAGGGGATTTAGGGCATG AACAATTTGACGACTGAG
TATAGCGGGTATAAAGCTACTGGGGTTTAAAGCTCCCCTAAATCCCGTAC TTGTTAAACTGCTGACTC
ja nebi zna složit ovu 2×2×2
pogledat ću baš tutorial.. ali šteta što sada nemam doma kocku..
kocka je bacena,dob,klempuh je progovorio,do not obey...initialize!!!,igrajte bilijar po krcmama a ne lego kocke
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
nikad ja to složio nisam.živčeki!
![]()
Pokušaj staviti pristojniji potpis!
Sljaka!
Jednaput složio 3x3x3...ali cijelu sam rastavio i onda slagao jednu po jednu....![]()
Algoritmi za 4x4x4 i 5x5x5 su daleko složeniji, a time i izazovniji
Osim 4x4x4 i 5x5x5 postoji još i 20x20x20 (simulacija na računalu).
Isto tako postoje i piramida i valjak. Valjak je ustvari isti kao i 3x3x3 kocka, ali kad se počne vrtiti, poprimi prilično asimetričan oblik pa više ne znaš di si
@Vertigo, lol, dobra, dobra
@Šljaka, 'ko prije nađe, širi vijest. A onda ćemo 'ko će prije složit![]()
ova piramida je bolesna....pa to nebi isus slozia....10 min sa time i![]()
evo, našo sam tutorijal kako pobijediti algoritam:
Code:potrebni su vam: 1. jedna rubikova kocka 2. kanta puna tople vode 3. oštar skalpel 4.jedan A3 papir 80 grams 5.mala tubica super ataka 6.3-5 maramica, po potrebi 7.jedna cigareta 8.jedna limenka pive 9.jedan prstohvat volje 10.jedna zlica ljubavi Za pocetak uzmite onaj prstohvat volje i nabavite ovo navedeno gore (osim volje, nju morate imati od prije). kada imate sve spremno uzmite vasu rubikovu kocku i stavite je u kantu tople vode (70C bi trebalo biti dovoljno), ostavite je tako sat vremena. svakih 15 min dodajte jos tople vode jer konstantnost temperature je jako bitna! u medjuvremenu polozite preostali pribor na radnu povrsinu na kojoj mislite raditi. kada kocka odstoji svojih 60 min u toploj vodi uzmite je i polozite je uz ostali stvari. sada dolazi tezi dio pa je red da progutate onu zlicu ljubavi. nakon toga uzmite u jednu ruku rubikovu kocku a u drugu skalpel i njeznim i laganim pokretima odstranite svaku naljepnicu sa njene povrsine i brizno ih slazite i grupirajte po bojama na predhodno pripremljenom A3 papiru. kada ste odstranili sve naljepnice u boji uzmite maramice i dobro osusite vasu kocku. sada imate potpuno crnu rubikovu kocku i 54 sarena kvadratica sortirana po bojama u grupama od 9. uzmite tubuicu super ataka i uz njegovu pomoc nalijepite svaku grupu kvadratica na svoju plohu rubikove kocke. i taj dio je gotov. za kraj uzmite i zapalite cigaretu i otvorite pivo i divite se svojoj savrseno slozenoj rubikovoj kocki i to za manje od 2 sata!!! Tutorial RubikEasy by Luka
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Mobile Review Forum- ako želite znati sve o najnovijim hi-tech gadgetima. Obnovljen, bolje organiziran i još zanimljiviji! :) http://forum2.mobile-review.com/index.php
Postoji još i kugla, ali sve su to samo modifikacije obične kocke.
A kad smo već kod tutoriala, postoje 3 (bar koliko ja znam) načina za slaganje.
Onome tko otkrije kako postići da dvije kockice zamijene mjesta ( a da sve drugo ostane gdje je) objasnit ću jedan način slaganja. Ako nekog zanima zašto tako, pod istim uvjetima je i meni pokazan taj način. Inače ovisno o tome koliko su vam prsti brzi cijela kocka se složi za 30-60 sec.
ja sam ju negdje zagubio, a sad bih ju baš išao složiti
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
Bookmarks