Na ebayu zasad nisam imao problema. Ako i nije stizalo, poslali bi mi opet. Za razliku od njuskala gdje sam kupio poluispravan uredjaj![]()
Na ebayu zasad nisam imao problema. Ako i nije stizalo, poslali bi mi opet. Za razliku od njuskala gdje sam kupio poluispravan uredjaj![]()
Siemens A36 > N 3310 > Siemens C60 > Moto v525 > SE z550 > LG KP500 > N 6303 > LG GS290 > SE Xperia X8 > iP 3GS > SE Xperia U > SGS 3 mini > iP 5S > Huawei P9 Lite 2017 > Xiaomi Redmi 6
Prije jedno mjesec dana dobio sam jedan uređaj preko eBaya , došao je paketić direktno iz Kine , vrijednost nekakvih 55 U$ , zvuk nije bio baš prihvatljiv nekako "metalan" , kao kod
onih starih telefona , eMailom sam se požalio dobavljaču direktno u Beijing (Peking) , nakon nekoliko sati dobio sam odgovor neka ga nazovem na Skype i da ćemo naći "Solutions" ...
Malo sam bio sumnjičav , šta taj Kinez meni može napraviti , zvučnik ne može promjenit , ma koliko se loše čuo , možda je problem u elektronici ili ko znašto još može biti . Isti takav
uređaj ima moj susjed i zvuk mu je stereo kvalitete s dodatkom basa ako uređaj stoji na stolu , moj se čuje ko' da izvire iz pazne konzerve ... Nazvao sam ga na Skype i s svojim
smiješnim engleskim jezikom ( ... Ja Tarzan Ti Jane ) objasnio problem . Čovjek je na pravom književnom engleskom objasnio što napraviti i kako se rastavlja uređaj koji na sebi
nema ni jednog vijka osim onih "click" plastičica , ali da će poslati drugi zvučnik s malom pločicom elektronike . Već sam se gotovo privikao na taj zvuk uglavnom sam koristio FMTX
u autu , za 10 dana došlo je malo pismo iz Kine na one "zračne jastučiće" , vrijednost 11 U$ dolara , sa Shemom i slikovnim uputama montaže . Odmah sam to zamjenio i vidio da je
zvučnik iste dimenzije , ali nešto malo robusniji u odnosu na onog originalnog . Sve sam lijepo namjestio , jedino sam morao zamjeniiti gumeni "O" ring s priloženim tanjim .
Posložio sam i poklikao gornji i donji poklopac , ukopčao i rezultat je bio onakav kakav sam želio , 3D efekat zvuka . Napominjem da onu svotu od 11 U$ dolara nisam platio ni centa .
Kinez mi je čak ponudio nabaviti i dijelove za uređaje , pa čak i one koji nisu iz njegove proizvodnje ili prodaje , osim toga imam ga na Skype i barem jednom na dan pozdravimo
jedan drugoga , Ove godine bit će prisutan na Sajmu elektronike u Pordednone u Italiji i volio bi da mu budem gost na njegovom štandu . Naglasio sam da imam već neku godinu i
da sam duplo stariji od njega , ali ni to ga nije smetalo !
U slučaju da sam bio malo naporan - izvini !
Pozz.![]()
Zadnji uredio walter66 : 18-02-2013 u 13:06
Where Does He Get All Those Wonderful Toys ?
Bookmarks