Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 219

Hybrid View

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Bodovi: 56.617, Nivo: 58
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ako si tražio manji prikaz na računu, to ne sprječava ove u carini da te traže izvadak uplate preko Paypala za taj item ukoliko sumnjaju da taj item ne može biti tako jeftin. Mogu te oni zafrkavati u beskonačno i nema pravila hoćeš li dobiti poziv ili ne kao što ni giftovi više ne prolaze. U svakom slučaju dobro je da se račun unutra slaže s iznosom na paketu, ali je sr* ako te traže potvrdu s tvoje strane.

Ako naručuješ neku original robu koja također postoji i kao kineska kopija radije se nemoj igrati s time jer takvu robu u zadnje vrijeme uništavaju ukoliko ne možeš dokazati da je original.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Bodovi: 28.054, Nivo: 40
    Ukupna aktivnost: 8,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Ako si tražio manji prikaz na računu, to ne sprječava ove u carini da te traže izvadak uplate preko Paypala za taj item ukoliko sumnjaju da taj item ne može biti tako jeftin. Mogu te oni zafrkavati u beskonačno i nema pravila hoćeš li dobiti poziv ili ne kao što ni giftovi više ne prolaze. U svakom slučaju dobro je da se račun unutra slaže s iznosom na paketu, ali je sr* ako te traže potvrdu s tvoje strane.

Ako naručuješ neku original robu koja također postoji i kao kineska kopija radije se nemoj igrati s time jer takvu robu u zadnje vrijeme uništavaju ukoliko ne možeš dokazati da je original.
    Ako se to prije vec dogadjalo da su na carini trazili racun od kupca, moglo bi onda bit moguce nagovorit prodavaca da mu prvo platim preko PP-a taj invoice (15-20$), a onda ostatak?
    Radi se o naocalama (naravno original) pa bi moglo biti moguce da bi zafrkavali ukoliko se ijedna osoba na carini razumije malo oko tih stvari.
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

stargazer Postignuća:
    VeteranTagger Second ClassOverdrive50000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2004
    Mobitel
    Note9
    Godina
    39
    Bodovi
    56.617
    Nivo
    58
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Carina uvijek kada sumnja traži račun od kupca. Evo ti primjer: kupio sam neki parfem koji je inače jeftin, 20-ak dolara. Usprkos računu u kutiji i činjenici da na taj iznos inače ne ide carina, oni su mene tražili račun. Nakon slanja računa parfem je pušten u promet.

Dovoljno je da vide tvoje naočale pa da krene show. Možda budeš sreće pa ti niti ne otvore paket.

= Citat = Izvorno postao yager Pregledaj post
    Ako su naocale u pitanju i tak malu cifru mislis stavit onda racunaj na moguce kazne za uvoz "lazne" robe i placanje unistavanja iste. Oko 1000 kn.
    U zadnje vrijeme su opaki po tom pitanju i dosta ljudi je tak nahebalo.
    Zbog ovoga sam pitao naručuješ li fejk ili original. Ako nemaš čvrst dokaz da je to original po tako niskoj cijeni koju planiraš plasirati radije se nemoj upuštati u to. U zadnjih mjesec dana portali su dosta pisali o uništavanju fejk robe na carini bez puno pitanja. Živi apsurd jer umjesto da oni nas štite od fejk robe, mi njima moramo dokazati da je roba tamo nekog kineza kojeg nikad nisi vidio - original. Mislim da je 500kn "kazna" ili štoveć.

Mislim da te ne bi trebali puno masirati ako pustiš cijenu prikladnu originalu, samo će te lupiti po džepu. Kakogod, meni više nije na pameti kupovati takav tip robe preko neta dok se one barabe tamo malo ne dovedu u red.
    Keep calm and fastboot oem unlock.

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    SocialVeteranOverdriveTagger First Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2008
    Mobitel
    Galaxy S7 Edge
    Operater
    Vip®
    Bodovi
    28.054
    Nivo
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao xlr Pregledaj post
    Mislim da te ne bi trebali puno masirati ako pustiš cijenu prikladnu originalu, samo će te lupiti po džepu. Kakogod, meni više nije na pameti kupovati takav tip robe preko neta dok se one barabe tamo malo ne dovedu u red.
    Upravo zbog toga sto bi me lupili po dzepo kujem ovakve planove.
    Carina u Hrvatskoj je takvo smece da je to strasno, to sto mi oni hoce naplatiti carinu skoro pa 50% (PDV + njihov postotak) je apsurd. Takve gluposti nisam nigdje prije vidio. Sjecam se da sam u Austriji (na Austrijsku adresu) narucivao slicne stvari i nikakvih problema. Invoice i bok. Bez dodatnih pitanja.
    "Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Naručivanje: SX1 O2 Black Musik Edtion
    By RedkinG in forum Siemens smartphone
    Odgovora: 9
    Posljednji post: 26-10-2006, 19:20
  2. ebay
    By Bero in forum Mobil Internet c@fé
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 12-09-2006, 19:20
  3. Grupno narucivanje sa daydeal-a
    By lujito in forum Motorola