aha,znači ipak se može koristiti visa electron?
hehe...ali ja sam mislio da je pitanje u drugom smislu, inace kad odaberes drzavu moras samo napisati tocnu adresu i postanski broj, jer ti inace nece primiti sustav netocnu informaciju, ...
ja sam se inace igrao sa registracijom oko 30-40 minuta dok nisam sve kak treba namjestio!!!
pozz
aha,znači ipak se može koristiti visa electron?
Da, ali ja se sjecam da sam probao od Hypa Visu electron pa se nisam mogao registrirat, kuis...
...visu electron mozes nabavit, ali ako ne dobijes onaj 4-znamenkasti broj na poleđini, bezveze si izvadila karticu,...
ajd pozz
da li neko zna koliko vremen aje potrebno da jedan paket dodje sa ebay.de????
stvarno je veooma hitno molim za svaki odgovor
jos samo da kazem da se paket nalazi u Asutriji.... u Becu
###1410989180026
E jel se meni to cini il niko ne salje u srbiju
Ja sam u par navrata naručivao preko engleskog ebay-a (www.ebay.co.uk). Većina sitnica koje sam naručio bile su iz Hong Konga i slično pa je za dostavu trebalo između 2 i 3 tjedna.
Ja razmisljam da narucim masku od 8850 s eBaya, ali ne mogu naci nista. Da li je tko marucivao sto za mobitele po tom pitanju? Koliko na kraju izadje?
AKO netko naručuje nešto preko e-baya ja trebam kupiti masku za n73 pa tako da možemo zajedno!
★★★★★
Jel postoji neki nacin da se nesto sto se odlucim kupit posalje u srbiju???
Jel ce mozda tko narucivati sto uskoro preko eBay-a? Ja bi si trebao naruciti par stvarcica... pa bi mogli podjeliti postarinu i te pm...
Bio bih zahvalan ako bude netko narucivao, jer jos nisam ni punoljetan da placam preko PeyPal-a, a platio bih pouzecem ili onak direkt na racun, pa on meni posalje...
Jel ima tko bi nesto narucivao?
Ja sam neki dan naručio USB stick. A kako si to mislio uštedjeti na poštarini ako kupuješ od različitih prodavača?
A sam znaš kako bi to jedino funkcioniralo. Ti daš cash, ja (ili netko drugi) naručuje.
Evo,ja sam si nasao masku za mob,e sad ja sam maloljetan,al buraz mi moneybookers,jel se moze to platiti s tim ili mora biti bas paypal?
A1000 maska
Zadnji uredio El Tompa : 31-01-2008 u 12:30
Pa, piše na stranici od prodavača kakvu vrstu plaćanja prima.
Mit PayPal geht es schneller. PayPal – so zahlt man heute. Mehr
steta,ima neko da bi nes narucivao,pa mu ja dam novce na ruke,i vise?
Mogu li naručiti nešto na ebayu i onda tražiti dostavu na neku drugu adresu (različitu od one napisane kod paypala, čak i drugi kontinent)?
To onda moram posebno kontaktirati onoga od koga kupujem, ili je neka uobičajena praksa da prodavač traži adresu na koju će slati?
Ili je to nemoguće?
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
mozes, samo upises shipping address neki drugi i salje se na tu adresuTo upises prije samog placanja na paypalu
iPhone 5s 16 GB
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Kako ćeš napraviti američki paypal acc? Jedino da ti ga netko iz USA napravi (što podrazumijeva i račun otvoren u USA), a ti kasnije dodaš svoju adresu.
Na svom ebayu možeš napisati koliko ćeš adresa: logiraj se - account - addresses - po defaultu imaš onu od paypala i onu koju si upisao prilikom registracije na ebay. Možeš dodati koliko ćeš adresa i baratati njima prilikom kupovine.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
nema veze sa paypalom ali ima veze sa ebayom
zanima me kolko otprilike putuje paket iz kine (flat kabal) poslan je 8.10 a sad je vec 15.11 dali mogu ikako provjerit dali je mozda na carini paket ili nesto, seller mi je rekao da mu se javim u roku od tjedan dana da ce poslat paket ponovo ili ce vratit novac.(vec je proslo tjedan dana)
I jel moguce npr da je postar donio paket a da nikog nije bilo kuci i da ga je vratio u postu, mada bi ja mislim on ostavio onaj zuti papiric u sanducicu da dodem u postu po njega.
Nema nekog fiksnog roka putovanja.Trenuto ti je na stranicama Hong Kong post informacija da je guzva u zracnom prometu.Lijepo neka ti seller vrati novac, i ako ti dodje item ti mu ga vrati nazad.Postar bi ti sigurno ostavio zutu obavjest, ali da budes siguran otidji do poste i vidi da li ima neki neisporuceni paket za tebe.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bookmarks