Pokušaj kabel priključiti na drugi usb port
Pokušaj kabel priključiti na drugi usb port
dali je moguće da je zbog toga što imam fastmultiloader v5.30 , ne v.5.21??
hvala, ali i dalje mi neće...
može biti ,evo ti v5.21 pa pokušaj s njim
http://www.mediafire.com/?5cejsl1mfjr
ima i tu jedan problem jer ne mogu pristupiti toj stranici! znaš neku drugu na koju se ne trebam logirat i da se ne plaća? također sam našao negdje podatak da ima veze o tome kada stisnem i koliko dugo držim *??
http://rapidlibrary.com/index.php?q=u700 -prvi link
hvala, uspio!!!!!!
Bok,
Cuo sam da decodiranje moze spriziti uredaj, sad neznam jeli flasiranje i decodiranje isti problem, odnjeo sam jedno telelefon u telshop i oni su mi ga sprzili. Sad sam kupio U700 i mislio sam zast bi budale na meni zaradivale kad mogu i sam Moje je pitanje, moze li se mobitel spriziti preko flashiranja?
Thnx
flashiranje je ubacivanje firmware-a u mobitel ,obično se to radi da se makne vodafone tema iz mobitela.
Dekodiranje ili unlock mobitela -ako ti je mob zaključan npr na vip otključavanjem možeš ubaciti bilo koju sim kraticu u njega.
Za to prženje prvi put čujem,jedino ako kabel s kojim ga je flashirao bio oštećen.
Ovaj mob se flashira preko sub kabela koji dođe s njim,jedino ako on nije koristio flash kabel s dodatnom baterijom od +9V.
Oprosti prijatelju,
Ne razumijem se bas dobro, znaci preko flashiranje ubacivas software recimo sto su provideri kako T-mobile recimo izostavili. Znaci ovo nemogu koristiti za decodiranje znaci moram ga odvesti u tel shop da mi oni to naprave?
Da,jedino ako nemaš box za otključavanje čija je cijena paprenamoram ga odvesti u tel shop da mi oni to naprave?
hvala
Evo probavam stavljati novi firmware ali me nazima da mi u multiloaderu ne pokaziva ispravno podatke, i zanima me jeli to ima veze da nebi sjebao nesto.
U screenshottu sto je na forumu sto kod bootu na primjer ovak. C:\...\u700xxgf2\bootfiles, problem je kod mene sto sve uspijem uploadadi ali sto su mi znamenke drukcije, ne prikazuje mi taj prvi dio U700XXGF2.
Meni pokaziva C:W...Wu700xxgi2, taj prvi dio je drukciji, W je prekrizeno na vrhu, tko neki cudan znak, a u biti ako mi program te flash filove uploadira je ok?
Imali to ikakve veze, da idem dalje ili bi mogao nest sjebati sa flashiranjem?
Thnx
Imam problem kad prikljucim U700 data kabal nemogu nista da radim kao i da ga nisam prikljucio izbaci mi prozor za instalaciju, ja ubacim cd i opet nema sanse kao da nisam nista uradio
Probaj skinuti driver odavde,instaliraj ga i onda tek spoji telefon koji se mora automatski instalirati nakon prikopčavanja.
malo dizem temu iz pepela.....kad napravim port search nedesava se nista probao na vise portova al nista...ima li ko rjesenje...tipkovnica blinka
Bookmarks