hvala,no zao mi zbog crysis,valjda ce raditit samo na dx10 ili ce ih prilagodjavati za xp i slabije graficke serije 7k pa zato,a tu je i pro street,pa zato me interesuje da li ova grafulja podrzava dx10.
hvala,no zao mi zbog crysis,valjda ce raditit samo na dx10 ili ce ih prilagodjavati za xp i slabije graficke serije 7k pa zato,a tu je i pro street,pa zato me interesuje da li ova grafulja podrzava dx10.
Evo bas sam sad gledao na ea stranici u vezi tog cuvenog crysis-a kaze ovako:
sto znaci da je moguce da bude igriva i na dx9 platformama...Next-Generation Graphics - Built from the ground up using Crytek’s proprietary CryENGINE 2™, Crysis’ visuals define “state of the art,” with full DX10 support and scalable options to deliver solid performance on older machines.
konfa ce pogonit vistu al ne kako treba jer je za vistu potrebno 2GB rama, mala zdere nemilo.
dx10 je neprovjerena roba i uzimanje dx10 grafe nije nimalo preporucljivo jedino ako ces se qurcit malo i razvaljivat u 3dcmarku.
crysis ce biti igriv na dx9 detaljima samo bez nekih dodataka tj detalja tako da nemas potrebe niti grafu uzimat a jos manje vistu![]()
Bookmarks