si pogledo na mobovima da nije uključena opcija sakriti mob,pogledaj malo tamo po optionima kod bluesoila ono nešta device discovery.i probaj neki file desno dugme miša send to bluetooth i vidi onda ako će ga nać.![]()
ovako imam doma bluetooth bluesoleil i instalirao sam soft gore i upiknul bluetooth u komp i program ga prepozna i ja uključim bluetooth na mobu i kliknem na onu ikonu narančastu da traži nove uređaje ali nikad mi ništa ne nađe imam nokiu 6280 i buraz ima 6670 i nijednu neće nać zašto?!
|\/|0T0r0La
si pogledo na mobovima da nije uključena opcija sakriti mob,pogledaj malo tamo po optionima kod bluesoila ono nešta device discovery.i probaj neki file desno dugme miša send to bluetooth i vidi onda ako će ga nać.![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
nema te opcije na desnoj tipci miša send via bluetooth... i na mobu je prikazan svima na postavkama bluetootha jednostavno kao da nema mobitela niti jednog niti drugog
|\/|0T0r0La
trazi ti sa moba novi uređaj
Nokia 6060 -> Nokia 6030 -> Samsung e700 -> Samsung -> e800 -> Sony Ericsson k510i -> Sony Ericsson k700i -> Samsung e250 -> Samsung j700 -> Samsung e250(again) -> Samsung S5230 - tocco lite
:)
i to sam probal neće
|\/|0T0r0La
Vidi jel ti uključena vidljivost na compu
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks