AFAIK nijedan program ti to ne moze ponuditi,imas jedino bluetooth messengere preko kojeg mozes slati poruke,ali to nisu sms poruke sto ti trazis...![]()
pozz svima!
naime kako naslov same kaze trazim neki program za SE k750i koji ce mi omoguciti da saljem besplatne SMS poruke...
###1410989180026
AFAIK nijedan program ti to ne moze ponuditi,imas jedino bluetooth messengere preko kojeg mozes slati poruke,ali to nisu sms poruke sto ti trazis...![]()
ok ako je tako ...
###1410989180026
Pogledaj na ovoj stranici,oni imaju neku foru da upises njihov broj u mob pa saljes,nisam probao ali eto provjeri![]()
http://www.3jam.com/logout.php
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
jebote ja sam neku poruku dobio od njih a na internet stranici sam dobio slijedece.... je li mi mozes malo pojasniit ovo
3jam Started
Nice, you're 3jamming. Now you and your friends can text with each other "reply-all" style from your mobile phones.
Starting 3jams directly from your phone is as easy as sending regular text messages. Once you've signed up, you can manage your friends and learn how to 3jam from your phone. Yeah, it's still free.
###1410989180026
Ja saljem sa njihove stranice nekada,poruke su free i uglavnom stizu-.A sad za ovo slanje preko moba ne kuzim bas,uglavnom na kraju pise da je je i to preko moba free.,![]()
a neznas kako to ide preko moba???? loseeeeeeeeeeeee.....
nema veze al ako skuzis nesto javi pls......
i hvala za ovo dosada
###1410989180026
Ma evo malo sam procitao sto pise u vezi toga preko moba.,
Ti u biti posaljes poruku na onaj broj koji su oni naveli i fora je u tome da tu jednu poruku mozes poslati na vise razlicitih brojeva,odnosno odaberes iz liste frendova njih nekoliko napises poruku i ta poruka dodje svakome od njih,a tebi ispadne kao da si poslao jednu poruku,mislim na cijenu naravno.,
Ali imas na njihovoj stranici i video animaciju na kojoj su pokazali kako to u biti izgleda.,
Eto nije free ali ako trebas poslati istu poruku na vise brojeva isplati se.,
Ma nema na cemu,eto probaj pa vidi jel to radi u praksi![]()
![]()
ok. hvala ti jos jednom a kad se salje sa njihove stranice onda je potpuno besplatno ili??
###1410989180026
Da onda je potpuno besplatno,a i kada bi slao preko moba oni ti nista ne naplacuju vec ti tvoj operater naplati za poslanu poruku.,![]()
![]()
s racunara posjeti wadja.com tu napravis reg i imas dosta free poruka i sto je bitno sve poruke stignu
A sada imaš i program za mob, u ovoj temi imaš baš program za mob...
U ovom cellity-u dok se snadjes gdje poruka![]()
Bookmarks