Zna li neko dobar sajt sa video klipovima za nokiu?Voleo bih ako neko ima koji klip da mi posalje na ostajovde@yahoo.com
Ja imam nekoliko uzvraticu,hvala!
Kako prebaciti *.avi video klipove u *.rm format,koji je cini mi se kvalitetniji od *.3gp formata!?
Koji su to .avi pleyeri???SmartMovie mi NE RADI nijedna verzija ni posle crackovanja.Licno mislim da je .rm kvalitetniji od .3gp posebno kod brzih akcija.A kako .ram da pustim na tel. i to je format,cini mi se za RealOne,ali ne sljaka!?
Kak ne radi? Jel ti pokaže kakvu grešku? Koju verziju software-a imaš? I .3gp i .rm datoteke se mogu gledati sa RealOne-om koji se dobije na mobuPoslao: Pinocio
Koji su to .avi pleyeri???SmartMovie mi NE RADI nijedna verzija ni posle crackovanja.Licno mislim da je .rm kvalitetniji od .3gp posebno kod brzih akcija.A kako .ram da pustim na tel. i to je format,cini mi se za RealOne,ali ne sljaka!?
Davno sam pokusao da pokrenem SmartMovie,pa sam vec zaboravio sta prijavljuje,cini mi se nesto za zvuk i odmah zatvori aplikaciju.Ajd mi posalji na ostajovde@yahoo.com tvoju verziju SmartMovia!!!?? I kako u SMovie Converteru da smanjim kolicinu memorije koju klip zauzima?Posto meni isto zauzima i pre i posle konvertovanja.Real mi pusta .3gp i .rm,ali nece .ram,a ne znam kako da ga pretvorim u .rm!?Cuo sam za neki Helix producer plus 9.Moracu ga naci na netu pa probati!!!
Jel ti problem poslati!? Krekuje li se,imas li i koji film!?
smartmovie ti je najbolji možeš gledat avi., divx-xvid, zakon je možeš full screen vodoravno i okomito.
G I L E R A & N O K I A
OK!!!Pa hoce li mi ko poslati SmartMovie i koji film za njega da probam!?
Tu ga mozes nac! , al kosta!
Ok!!!Ja imam vec 3-4 verzije,ali nijedna ne radi.Mozda neznam da konvertujem filmove,potrudicu se!!!Postoji li RealOne koji otvara i .ram fajlove???Moj nece.
Evo ga jos jedan link sa video klipovima www.clixo.com
pinocio, ja sam sa te clixo stranice poslo jedan filmic na frendovu N6600 i nije doso! Jesi li ti uspio sebi poslat koji film?
He,he Brunek,kako smo isti!? I ja sam slao frendu,sad sam ga zvao i nazalost ni on nije dobio nista.Slao sam mu na p900.Sebi nisam slao
Nabavio sam MMC od 128Mb i odmah da vam javim da mi rade i SmartMovie i UltraMp3,programi koje nisam mogao pokrenuti sa karticom od 32Mb.Tako da ako nekoga zeza,da zna u cemu je problem.A ja skidao istu verziju SmartMoviea bar 10X sa raznih stranica.LEKCIJA!!!!
Ima ko karticu od 64 mb a da mu smart movie radi?????????
ja koristim PVauthor na kompu i PVplayer na n gage.sevin filmić smanjio na sa 77 na 10,2mb i bez problema gledao na mobu,samo moram provjeriti koje točno formate podržava,jer mi ne omogučuje pretvorbu svih klipova koje imam nego samo nekih.
zeemax
Ja spavam svaku noc sa Seve!!!Meni zauzima 9.9Mb na mob. i gledam je na SmartMovie
da li i smartmovie ima opciju razvlacenja slike na cijeli ekran?ja s pv playerom stavim full screen i onda sliku okrene za 90 stupnjeva i stavi na cijeli ekran.
zeemax
Bookmarks