Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 39

Tema: pomoch komp

Hybrid View

Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    MOTO RAZR MAXX
    Operater
    Simpa_sam
    Godina
    35
    Bodovi
    12.090
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.090, Nivo: 26
    Bodovi: 12.090, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ovo ti je važno kad kupuješ komp da to ti je grafička mrcina npr 8800GTS, zatim i dosta rama recimo 2*1gb patriot
    |\/|0T0r0La

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    HTC Desire X
    Operater
    Tomato
    Godina
    47
    Bodovi
    8.287
    Nivo
    21
    Bodovi: 8.287, Nivo: 21
    Bodovi: 8.287, Nivo: 21
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Proc na 2.6 GHz?? Hehh, dobra stvar kod svih C2D procesora jest to shto im je OC potencijal - vrhunski, a OC-anjem se mogu praktichki izjednachiti performanse npr. E4400 i E6750. Meni osobno je dati cca 500kn vishe za E6750 - neisplativo.
    Ovaj E4400 ima lijepi okrugli mnozhitelj (10) i on che bez problema (i to mozhda chak bez dizanja napona) ichi na tih 2,6GHZ pa i vishe. A KingMax che to bez problema pratiti.
    Chisto sumnjam da chesh ti, za svoje potrebe, znati iskoristiti ili uopche primjetiti vechu kolichinu cache-a u E6XX0 modelima.

A ovo shto Bullet kazhe za napajanje, to je istina, da. Seasonic i Corsair su kvalitetniji no i 200-tinjak kuna skuplji ali nemojmo "omalovazhavati" dobrog starog Chiefteca ili Fortrona.
    Chief-ovi su takodjer kvalitetni i daleko su oni od nekih tamo Codegen, Smartbox ili LC Power PSU-a. Ljudi na Chiefu od 450W voze i daleko jache konfe od one koju ja preporuchih (Q6600, 8800GTX).
    Za preporuchenu konfu, Chief od 450W che imati i vishe snage no shto je potrebno.

Shto se HDD-a tiche, naravno da mozhe Samsung ili WD. Njih nisam ubacio jer sam gledao Ve-Milov cjenik a Samsunga nema u njihovoj ponudi
    Samo se kani Maxtora, pa chak i Seagate-a (u posljednje vrijeme nisu bash na cijeni).

I zashto josh jednu gigu rama ubaciti kada ti stavih - 2 gige?

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. komp, net help
    By m3 power in forum Aplikacije
    Odgovora: 12
    Posljednji post: 27-10-2006, 19:22

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove