Proc na 2.6 GHz?? Hehh, dobra stvar kod svih C2D procesora jest to shto im je OC potencijal - vrhunski, a OC-anjem se mogu praktichki izjednachiti performanse npr. E4400 i E6750. Meni osobno je dati cca 500kn vishe za E6750 - neisplativo.
Ovaj E4400 ima lijepi okrugli mnozhitelj (10) i on che bez problema (i to mozhda chak bez dizanja napona) ichi na tih 2,6GHZ pa i vishe. A KingMax che to bez problema pratiti.
Chisto sumnjam da chesh ti, za svoje potrebe, znati iskoristiti ili uopche primjetiti vechu kolichinu cache-a u E6XX0 modelima.

A ovo shto Bullet kazhe za napajanje, to je istina, da. Seasonic i Corsair su kvalitetniji no i 200-tinjak kuna skuplji ali nemojmo "omalovazhavati" dobrog starog Chiefteca ili Fortrona.
Chief-ovi su takodjer kvalitetni i daleko su oni od nekih tamo Codegen, Smartbox ili LC Power PSU-a. Ljudi na Chiefu od 450W voze i daleko jache konfe od one koju ja preporuchih (Q6600, 8800GTX).
Za preporuchenu konfu, Chief od 450W che imati i vishe snage no shto je potrebno.

Shto se HDD-a tiche, naravno da mozhe Samsung ili WD. Njih nisam ubacio jer sam gledao Ve-Milov cjenik a Samsunga nema u njihovoj ponudi
Samo se kani Maxtora, pa chak i Seagate-a (u posljednje vrijeme nisu bash na cijeni).

I zashto josh jednu gigu rama ubaciti kada ti stavih - 2 gige?