evo proslo je vise od 2 dana, i jos mi se nisu javili...
"nevažećih klikova"
evo proslo je vise od 2 dana, i jos mi se nisu javili...
imaj strpljenja
dok nas sve zbannaju![]()
a isuse, jedino mi je glupo sta cu trebat cekat 3mj. da dobij prvi cek!
Meni jučer stigao,kak sam hepi![]()
yap...
dobro placeni keywordsi su ti sve sto se tice banki,medicine odvjetnistva i takvih stvari![]()
i osiguranje je jako dobro.....![]()
ja sam skupila 100$,al mi još nisu poslali nikakv mail,oću uopće dobiti ikakaav mail?
stvarno ne razumijem kako skupite te pare. Meni po kliku nekad 0.01$, a jos sam ukljucen u neke dodante servise... a imam jedan blog posvecen medicini, jedan kreditima, i jedan odvjetnistvu...
Kazu kad se pridrzavas "pravila" tih servisa ne izbace te![]()
![]()
mnogi od nas su se pridrzavali pravila al eto...![]()
ok a kad bi trebao doći?
imas objasnjeno tamo.....npr. u 6.mj. si nakupila 100$ i do 15.7. moras namistit placanja, unit onaj pin itd...i 1.8. ti krecu isplate koje ce doci najkasnije do 20.-og....ili ako uzimas posebnu dostavu koja se naplacuje 25$ dode negdi do 5.8...
ovako, ako ko oće pozivnice požurite jer mi ih je malo ostalo, mnogi žale sad što su dobili bananu jer hz je sad kompletno preuređena i bit će malo teže dobit sad ban (ako se pridržavaš jednostavnih pravila koje sam by the way napisao...)..
oni koji ne znaju o čemu je riječ znači svodi se na google adsense i vaš blog (min. 100$ na mjesec) pa ko želi...![]()
javite mi se na mail ili me samo dodajte u msn: anthony--01@hotmail.com
više mi nikad neće past na pamet stavit referrer link u potpis!
kako da znam dali sam sve namjestila kako bi mi mogli isplatiti.???pin sam upisala odavno...
Imam i ja takodjer dosta pozivnica za hz pa kome treba nek se javi na msn:
goran_sego@hotmail.com
Bookmarks