pa da,ja imam trenutno oko 95$
znači ako ja na kraju mjeseca budem imala npr. 115$ toliko u i dobiti**?
ne mogu ubaciti adsense oglase u stranicu i referale, u HTML-u ih sve lijepo uredno primi no kad pogledam i uploadam stranicu nema ih, dok recimo kutija za pretragu fino stoji, u cem je problem, nije velicina to sam namjestila, jedino sto sam preskocila one kanale, ali to mislim da ne bi trebalo biti bitno ili?
...don't want the world to see me, cause I don't think they would understand...
pa da,ja imam trenutno oko 95$
znači ako ja na kraju mjeseca budem imala npr. 115$ toliko u i dobiti**?
da... do kraja ces imat vise![]()
Mislim da treba proći neko kratko vrijeme da se oglasi pojave...
Zadnji uredio yasha : 08-08-2007 u 19:51
...don't want the world to see me, cause I don't think they would understand...
ha bas sam sad dobila obavjest da mi se ukida ...haha ma znala sam ja da nebu nis od toga!!![]()
![]()
ma to je ništa.![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
pa nista da..![]()
@lili, teoz
jeste prije dobivali mail upozorenja? zato jer ja san dobia neki...![]()
EDIT: 100-ti post...uiiiii![]()
znači da i ja nešto kažem...
lili i teoz, da ste se pridržavali pravila ne bi vas banali, a korištenje hz-e nije doslovno kršenje pravila google tos-a...
lili, našao bi ti sigurno 2,3 greške koje si radila...samo treba razmisliti malo glavom..doduše treba nešto i znati o internetu, pa lako dođeš do zaključka na koji google djeluje...
nemojte govoriti - ništa od toga i takve stvari jer to nije istina, ako su vas banali zbog vašeg neznanja sami ste krivi..![]()
probat ću sastaviti listu pravila kojih se treba pridržavati kod hz-e, dat ću ju svima koje upišem u nju... i budućnost je sigurna...
tko me može uvjeriti u suprotno slobodno neka kaže što ima...
više mi nikad neće past na pamet stavit referrer link u potpis!
ma dobro kaj ,sad i tak nije vazno.![]()
Zadnji uredio S.Silva : 11-08-2007 u 14:08
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
@lili i tera, samo oni koje ja uključim u hz će dobit pravila...
lili ovako na prvi pogled ne znam koji si blog koristila ali ako si ovaj svoj, pa šta nije sumnjivo da ljudi iz cijelog svijeta klikću na tvoj blog na hrvatskom jeziku, pa nije google glup...
koliko imaš ti godina? kako ne razumiješ?? tebi je većina klikova (ili vjerovatno svi) dolazila od ljudi koji nisu iz hrvatske... pa šta nije sumnjivo google-u kad vidi da englez, španjolac, francuz itd. klikće na tvoj oglas na hrvatskom jeziku ili čita tvoj blog na hrvatskom jeziku...![]()
daj razmisli malo glavom prije nego nešto napišeš...
zbog toga i dolazi najveći braj banova od strane google-a, to i primjer kad netko klikće sam sebi na oglase (i ako si pritom još toliko glup da ideš provjeravat svoje stanje računa to je automatski ban...)
ja sam dobio warning no nastavio sam koristiti i eto kao sto vidite 2 ceka su mi isplacena tako da...![]()
ajmo decki i cure dosta![]()
pricajte o google adsensu kao programu za zaradu a ne za svadu![]()
..lako je sad bit pametan!! Pomogni drugima!U svakom slucaju Thx.![]()
Bookmarks