evo na ovo san naletia neki dan, pa me zanima sto vi mislite o ovome, jeli to neka prevara ko onaj gospodin x ili stvarno vridi, ako je neko proba molin vas da javite isplati li se....unaprid fala
http://www.cashgrass.com/
ovo se tice adsense-a
evo na ovo san naletia neki dan, pa me zanima sto vi mislite o ovome, jeli to neka prevara ko onaj gospodin x ili stvarno vridi, ako je neko proba molin vas da javite isplati li se....unaprid fala
http://www.cashgrass.com/
meni se isplatilo
...
ako hocete zaraditi najmanje 120$ mjesecno s adsense-om uz 10-15 min rada dnevno, javite se na pm ili msn
ovo nije sala jer je ovo sve provjereno i radi bez ikakvih ulaganja i drugih zajeb*
evo ja sam napravia stranicu...
pogledaj
kliknite koji put![]()
samo trebate prijaviti stranicu na što više oglašivača, urediti keywordse jako dobro da budu u skladu s onim šta je na stranicama...
...iako i ja moram još dosta toga doraditi..ovo je sklepano nabrzinu...
svaka čast, koliko ti je trebalo za to??
više mi nikad neće past na pamet stavit referrer link u potpis!
ja sam skupio oko 550 za prosli mjesec i sada bi trebao ocekivati dva ceka
kada dobijem cek postati cu ovdje sliku!
ak imas 2 referala na adsensu koji mjesecno skupe 100$ onda imas osiguranih 500$ na mjesec.
trebalo mi je 1mj da skupim to
da li negdje postoji neka stranica gdje bi mogla ostaviti link ako je vise edukativne prirode, vidim da su svi ovi dump linkovi za video, igrice i tako smijesne stvari?
...don't want the world to see me, cause I don't think they would understand...
khm kako ne?
kad imas 1 referral koji skupi 100$ u prvih 6mj dobivas 250$ bonusa. valjda je onda sa 2 referrala 500![]()
pa zaradi se mnogo para........prijavit cu se i ja........koliko otprilike treba da dode ček...............
....DULCE ET DECORUM EST PRO PATRIA MORI....
Samo ludak prkosi jacima od sebe i izlazi kao pobjednik!
nakon zaradenih 100$ 2mj.
a zašto si dobio 113$?
i gdje to moš unovčiti?
kako zasto? pa zaradeni iznos na kraju mjeseca ...
unovcit mozes tamo gdje imas otvoren ziro/tekuci racun i nemoze maloljetna osoba unovcit...
meni je jutros stiga cek za 6mj....sto nije on triba doci krajem 8-og....i nisan onu brzu isplatu narucia, sve je uredni doslo.....
@bullet1
za 1 referala kad skupi 100$ ti dobijes 180$....
na google faq pise 250$![]()
znači koliko ja budem imala $ na kraju ovog mjeseca toliko će mi isplatiti??![]()
Bookmarks