Ako ti je blizu Mobis, skoči do servisa i pitaj ih. Oni će službeno izvoditi njihovu politiku i praviti se Englezi, ali možda ti i pomognu. Traži bilo kakav savjet.
Upomoc ljudi!
Danas sam isao mijenjat masku na mobitelu jer mi se stara pohabala. Nije mi jasno kako, ali izgleda da mi je prilikom zamijene sa maticne ploce ispao chip koji sluzi za paljenje mobitela?!? Vidim 4 nozice gdje je bio zalemljen, ali ga ne mogu nac. Zanima me (ako netko zna), ima li sanse da negdje - recimo u Chipoteci, nadjem zamjenski i postoji li u Zagrebu netko tko bi to mogao zamijenit, jer ocito se ne radi o necemu sto bi se moglo sredit standardnom lemilicom.
Pliz dajte kakav savjet, ocajan sam!
Ako ti je blizu Mobis, skoči do servisa i pitaj ih. Oni će službeno izvoditi njihovu politiku i praviti se Englezi, ali možda ti i pomognu. Traži bilo kakav savjet.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Hmm, cisto sumnjam da ce mi biti voljni pomoci. Update: zahvaljujuci jednom drugom threadu na ovom forumu, uspio sam upaliti mob spajalicom. Sada mi ne radi pozadinsko svijetlo na tastaturi, sto je prilicno nezgodno jer je tastatura crna. Zapravo se i ne sjecam u kojim se okolnostima pozadinska rasvijeta aktivirala - zna li netko?
Bookmarks