Join Today
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 92

Threaded View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    S 8
    Operater
    ,E-plus,ortel.de
    Godina
    50
    Bodovi
    11.242
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Bodovi: 11.242, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Ukupna aktivnost: 54,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao stamp1 Pregledaj post
    A to ti bas djelom radis , kazes da je golf w12 biturbo tak tak zato kaj mislis da ima turbo rupu.
    ja ti onda velim da se na autu s tolko cilindara i tolko momenta i bez turbine , motorom koji je novi , nemre osjetit tak turbo rupa.
    Pitanje?Kakve veze ima jeli motor novi i koliko cilindara ima sa turbom rupom.?
    Ak mi to pojasniš imaš hebenu večeru od mene.al mi se nemoj sada izmotavati nego lijepo pojasni.

Ovo je copy-paste iz jednog časopisa

Treći problem je famozna turborupa. Ona se pojavljuje pri svakom pokušaju naglog ubrzavanja, odnosno kada 'pričepimo' gas do daske. Turbo rupa se manifestira kao vrijeme odaziva turbine na gas a koje traje određeno vrijeme zbog inertnosti turbine i potrebe da tlak ispušnog plina poraste u dovoljnoj mjeri da zavrti lopatice. Ovisno o masi i inertnosti turbine ovaj period, prije nego što osjetimo 'turbo potisak', traje kraće ili duže.

Doduše sada je nova tehnologija na djelu i korištenjem dva varijabilna turbo punjača,kakva su vjerojatno na golfu,to se vjerojatno ne osjeti u tolikoj mjeri kao kod auta samo sa jednim punjačem.
    Zadnji uredio ledeni : 10-08-2007 u 18:30
    I feel the need -the need for speed!!!!!

Slične teme

1. Pocket Mini Golf 2
    By jsp_m in forum Windows Mobile
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 14-05-2007, 01:50

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove