Prikazujem rezultate 1 do 25 od 92

Threaded View

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran3 months registered10000 Experience Points

Datum registracije
    Jul 2006
    Mobitel
    xperia Neo "Slow boy"
    Operater
    bonbon
    Bodovi
    11.227
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Bodovi: 11.227, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Destroyer Pregledaj post
    Evo vidiš, sad si uvrijedio vlasnika golfa

Golfovi su vrhunski auti, ali u posljednjih 10 godina je precijenjen. Cijena nove petice je zaista astronomska. Zaboravite na popuste koje je VW pokrenuo- to samo znači da petica dočekuje nasljednika, a on će doć već sljedeće godine.

Golf sa 650 konja? To je zaista previše. To je kao kad bi kod trabanta stavio motor od 300 konja- raspao bi se nakon nekoliko metara
    200 konja je sasvim dovoljno za vrhunske perfomanse.
    oh , dear God.
    daj vrati se u pjescanik.

polo classic 1.4 MPI iz 2001

edit: i da, nije mi bio cilj uvrijedit nikoga, samo se malo nasalit. nemam ja nista protiv golfova...
    a ti si jos veci biser . vozis auto koji vristi "zelim biti golf, ali je gazda bio preskrt da da jos par soma eurica " a pljujes . svakavih ljudi..

Petica Gti je super auto,imao sam ga priliku voziti ali mi smeta ona turbo rupa,i šta do dvije tisuće ide sporo a onda poslije naglo trzne,to mi se ne sviđa kod njega.I da još nešto gušt je vozit auto kojemu je crveno na 8000 a bez problema udara do blokade na 8500,to kod golfa nema.
    Naravno vjerujem da su kod ove "pile" gore to ispravili.Ali kao šta netko reče previše če to koštati za jednog VW-a
    ovaj golf gore ima ubrzanje ko novi G T 2 i stotinjak knja vise .. pa si ti misli . v12 i dvije turbine . momenta za prodat , nema sanse da bude turbo rupa.

ali no naravno da je to samo koncept . da ga idu serijski bas proizvodit , napravili bi mozda 200 komada , i ajd prodali bi to nekak , ali bi i dalje bili na gubitku.
    ovak su samo htjeli pokazat kaj se moze.

meni je mk5 gti lijep i dobar je to motor , ali je nekak precest . a i premali auto , za kom ukus fkorz .
    pa jedan srednji 325i ga pojede i ispljune , isto ko i kakve honde astre megane ...
    Zadnji uredio stamp1 : 10-08-2007 u 13:58
    Potrubi ak ti se sviđa moj avatar

Slične teme

1. Pocket Mini Golf 2
    By jsp_m in forum Windows Mobile
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 14-05-2007, 01:50

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke