Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 22 od 22

Hybrid View

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2004
    Mobitel
    MOTOFONE
    Operater
    T-mobile, Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    21.706
    Nivo
    35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Bodovi: 21.706, Nivo: 35
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Idemo vako...
    davno prije, moje prve CD pržilice su bile LG ( 32x pa 52x )
    obe su radile savršeno a rade i dan danas ( prošlo je 6 za 32x i 5 za 52x )
    Nakon toga uvjeren u kvalitetu kupio sam LG DVDRW 2x koji za ne povjerovat radi i dan danas... nekih pola godine kasnie sam kupio također LG DVDRW 12x koji je eto super radio cirka pola godine, pa sam ga prodao...

još od onda bi nastavio kupovati LG, ali sam eto dobio neke popuste na kupnju asusovih i pioneer pržilica...

uzeo sam asus u doba kad je pionner 109 bio zakon a 110 čisti promašaj...
    asus je najbolja pržilica ikad jer je bila iznimno brza, nikad padao buffer, na sve moguće medije je snimala....

Rekao sam si, idem vidjet što je to Plextor toliko poseban i eto došlo mi je da kupim plextora, mislim ono, dat ću 200 kn više ako ovu prodam pa valjda se isplati... jer gledao sam slike čitanja i pisanja...

Mogu ti reći, u čitanju, svaka čast plextoru, ali za snimanje DVDa to je bilo totalno smeće...
    zašto?

Sa asus pržilicom, ja kupim 16X Kvark, 16X Arita, 16X TDK, 16X Traxdata i minuse i pluseve i on na 16 x lijepo snimi u roku od 6-7 minuta dvd...
    sa plextorom je samo ARITA snimala 5 minuta, ostali su snimali potpuno identično kao na asusu, osim toga, zbog svoje agresivnosti, plextor je svaki drug kvark DVD unišio... noname DVDovima da ni nepričamo... jednostavno ih plextor nije volio, a dan danas isti ti DVDovi koje sam u Srbiji nabavljao po 2kn kad su kod nas bili najjeftiniji 4,5 KN rade bez ikakvog problema snimljeni ASUSOm...

tako da ja mogu reći:

Plextor ne valja i nikad više nebi dao novce za nešto što mi ne treba...
    prosječan čovjek će uzet najjeftiniju pržilicu koju vidi, bila ona liteon ili LG ili asus... samo zato jer ima garanciju da će raditi ispravno i boli ga briga... tehnologija je napredovala od one moje prve LG 2X dvd pržilice do sada naveliko... mogu udarat nogom kompjuter ono će DVD i dalje ispravno snimati... do 100%

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    LG G4
    Operater
    Tomato
    Bodovi
    10.444
    Nivo
    24
    Bodovi: 10.444, Nivo: 24
    Bodovi: 10.444, Nivo: 24
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LG probo, trajo mi je 2mj no onda nisam bio ni upoznat s przama tj potrefio sam na najgoru seriju CD/RW prza koje je LG ibacio no koliko gledam prze su dobre no ipak se ja drzim Pionnera... tiho, brzo i ne kvari se lako, ev vec veselo u mene pjeva pola godine (DVD/RW) i snima svaku vrtu cd-ova bez problema..

plextor?

Super-forumaš Postignuća:
    VeteranOverdriveTagger Second Class25000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2005
    Operater
    Tele2
    Godina
    38
    Bodovi
    43.984
    Nivo
    51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Bodovi: 43.984, Nivo: 51
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Krompirko Pregledaj post
    Idemo vako...
    davno prije, moje prve CD pržilice su bile LG ( 32x pa 52x )
    obe su radile savršeno a rade i dan danas ( prošlo je 6 za 32x i 5 za 52x )
    Nakon toga uvjeren u kvalitetu kupio sam LG DVDRW 2x koji za ne povjerovat radi i dan danas... nekih pola godine kasnie sam kupio također LG DVDRW 12x koji je eto super radio cirka pola godine, pa sam ga prodao...

još od onda bi nastavio kupovati LG, ali sam eto dobio neke popuste na kupnju asusovih i pioneer pržilica...

uzeo sam asus u doba kad je pionner 109 bio zakon a 110 čisti promašaj...
    asus je najbolja pržilica ikad jer je bila iznimno brza, nikad padao buffer, na sve moguće medije je snimala....

Rekao sam si, idem vidjet što je to Plextor toliko poseban i eto došlo mi je da kupim plextora, mislim ono, dat ću 200 kn više ako ovu prodam pa valjda se isplati... jer gledao sam slike čitanja i pisanja...

Mogu ti reći, u čitanju, svaka čast plextoru, ali za snimanje DVDa to je bilo totalno smeće...
    zašto?

Sa asus pržilicom, ja kupim 16X Kvark, 16X Arita, 16X TDK, 16X Traxdata i minuse i pluseve i on na 16 x lijepo snimi u roku od 6-7 minuta dvd...
    sa plextorom je samo ARITA snimala 5 minuta, ostali su snimali potpuno identično kao na asusu, osim toga, zbog svoje agresivnosti, plextor je svaki drug kvark DVD unišio... noname DVDovima da ni nepričamo... jednostavno ih plextor nije volio, a dan danas isti ti DVDovi koje sam u Srbiji nabavljao po 2kn kad su kod nas bili najjeftiniji 4,5 KN rade bez ikakvog problema snimljeni ASUSOm...

tako da ja mogu reći:

Plextor ne valja i nikad više nebi dao novce za nešto što mi ne treba...
    prosječan čovjek će uzet najjeftiniju pržilicu koju vidi, bila ona liteon ili LG ili asus... samo zato jer ima garanciju da će raditi ispravno i boli ga briga... tehnologija je napredovala od one moje prve LG 2X dvd pržilice do sada naveliko... mogu udarat nogom kompjuter ono će DVD i dalje ispravno snimati... do 100%

sa ovim se slažem u potpunosti osim što sam ja ostao vjeran LG-u
    moja prva pržilica je LG 8x 4x 32x ... i nakon cca 5godina sam ju bez pol beda prodao ispravnu, nakon toga sam imao malo brži model. da sada imam LG dvd pržu 16x DL itd.... jedino što sam se razočarao je Samsung prže...
    kupim dvd pržu samsung i nakon par mjeseci prestane pržiti i pola medija nemre pročitati, naravno ja dobijem novu i opet istit problem nakon par mjeseci, pa sam opet promjenio i odmah prodo.. te me je još sony cd rom
    razočarao... jer mi je nakon par mj. odmah crkunao... mada je to bilo prije 7 godina ... uglavnom LG is king

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Koja dvd pržilica?
    By cuore sportivo in forum Stolna računala
    Odgovora: 38
    Posljednji post: 12-08-2007, 09:53
  2. przilica problem
    By m3 power in forum Stolna računala
    Odgovora: 13
    Posljednji post: 15-06-2007, 11:25
  3. CD przilica-problem
    By Putumayo in forum Stolna računala