Znali neko link za skidanje drivera za USB data kabl za Siemens M55, moze i neki web da pogledam.
Znali neko link za skidanje drivera za USB data kabl za Siemens M55, moze i neki web da pogledam.
...mislim da ti ne treba nikakav driver za USB kabel...skini Siemens Data Exchange,spoji mob na komp i pokreni SDE...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Ja imam, ali neznam ako treba instalirati. Ja jesam. Ako zatreba, možda mogu uploadati na net
ponekad treba instalirati drivere. zavisi koje win imas.
maraschino - PTICICA
Da, na XP ima veliku podršku, pa vjerojatno ne treba, dok na starijima vjerojatno treba. Reći ako trebaš da uploadam, ali neznam ako će paliti jer ja imam data kabel za c55 (moralo bi jer kabel radi i sa m55)
Driveri su za kabel, a ne za model. Znači isto je za sve x55 i dalje. Za XP ne trebaju driveri, ali ih nije greška instalirati,
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ovisi kakav je kabel.
Originalni siemensov ne treba drivere, al ima onaj neoriginalni koji se instalira kao com port, za njega trebaju driveri.
da, istina, ali to vrijedi za win xp, ali ne i za starije kao sto su win 98Poslao: Gen Mo'Kai
Ovisi kakav je kabel.
Originalni siemensov ne treba drivere, al ima onaj neoriginalni koji se instalira kao com port, za njega trebaju driveri.
maraschino - PTICICA
Da, 98 i ME za sve trebaju drivere, al ako čovjek ima onaj neoriginalni, onda trebaju driveri i za XP.
Ja imam isti problem, kupio sam usb kabl za Siemensa m55 i dobio neki narezani cd sa programom 'M55 USB-Handset Manager', ali ne znam kako da ga naštimam. Pri instalaciji mi je Windoes XP napomenuo da oni drajveri koje je on skinuo sa cd-a nisu namjenjeni njemu, ali ja sam ih ipak instalirao. Jel ima neko neki savjet?
Kaže pri instalaciji new hardwarea da software koji instaliram nije prošao Windows logo testing tj da možda nije kompatibilan sa XP. Jel zna neko drivere koji su pravljeni za XP?
Driveri za 2000 rade pod XP uglavnom bez problema iako nemaju digitalni potpis
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
tako je. nema veze sto ti javlja, slobodno ih instaliraj
maraschino - PTICICA
Neki ne tako težak software za povezivanje (a da nije M55 USB-Handset Manager jer na njemu ne znam kako naštimati da i gleda USB kabl na com 4 jer on ga traži u com 5, a ne može se promijeniti)...ispod 10-ak megabajta?
Data Exchange v.267
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hvala na odgovorima...a ako neko zna kako da prenesem u Vissie-u igre na telefon? Šta trebam prenjeti, zipovani fajl ili neki unutar ili sve one? Stvarno ako mi neko može objasniti bio bi mu zahvalan...help je na njemačkom!
Sve ti je objašnjeno u VisSie-engleska varijanta.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Imam kabl analogni znaci ne usb, za siemens M55.
Gde mogu skinuti softver da bi PC prepoznao Tel.
Hvala
Zadnji uredio kristian : 10-05-2004 u 19:21
...imaš na www.siemens-java.com program Siemens Data Exchange...ali zavisi šta želiš radit sa mobom pa navedi da ti točnije znamo pomoći u vezi programa(softwera)...ima više programa koji prepoznavaju mobitel pa ti zato to kažem...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
@kristian orginalni ili neorginalni kabel? I usput rečeno, ne postoji analogni kabel za mobitele. Imaš serijski data kabel.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Prenos podataka sa mob na Pc i obrnuto!(slike,zvukovi,txt)
Mozda preko gprs na internet ....
Bookmarks