˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
tak je i meni bilo, samo od sebe se riješilo. Neam pojma kak, neki program ili kaj vec
previse nepotrbnih servisa, btw netrebas cekat da dode do kraja pa stisnut end now, to odma ucini kad se prikaze
ovisi koliko dugo i često si palio-gasio programe
Seriously?
Nije mi se dalo uvecavat sliku,ali to je najvjerojatnije nekakav kur*ev program koji ima "gresku" i ne da se normalno zgasit pa ga moras prisilno (end process) iliti ga (end now) kad ga komp uoci... Ako je to neki tvoj program,reinstaliraj ga,a ako ti je skoro nepotreban deinstaliraj...
Cemu ti uopce sluzi ta je net broadcastevent window? Iskljuci ga odmah u servisima da nemas problema!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Aktiviranjem ove opcije, umjesto da vam OS da upit "terminate a non-responding program manually or perform a shut down" OS će to automatski sam učiniti.
1.)Start
2.)Run
3.)Upišete "regedit" (bez navodnika)
4.)Pronađete "HKEY_CURRENT_USER"
5.)Control Panel
6.)Desktop
7.)Kreirajte vrijednost "AutoEndTasks" (bez navodnika) tipa string s vrijednošću 1
ili postoji mogućnost da se taj string već nalazi u vašem registriju, te onda samo promjenite vrijednost s 0 na 1
...usput ovo sam skopirao davnih dana s nekog bloga pa ako se netko nađe povređen zbog autorskih prava - ispričavam se unaprijed...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
hvala, radi
@ Sator : Cemu ti uopce sluzi ta je net broadcastevent window? Iskljuci ga odmah u servisima da nemas problema!
ne znam cemu sluzi, a na 2. slici je prikaz procesa u task manageru (na mom pc-u, naravno) i nema tog broadcastevent windowa, ali nema veze, sad se vise ne pojavljuje
dmi, jos jednom hvala
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
a i u tvom taskmgr-u ima dosta nepotrebnih procesa i to ti puno guši računalo
|\/|0T0r0La
Ljudi ovo je moj Taskmanager, nerazumim se bas u sve te servise tu ali mislim da ih imam previse. Sto bih trebao pogasiti??
![]()
Bookmarks